PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Mesaj silme hatası (ancak mesaj başarıyla siliniyor)

kendi mesajlarımdan birini sildiğim zaman şu hatayı alıyorum ancak mesaj başarıyla siliniyor:
    Üzgünüz, sadece kendi mesajlarınızı silebilirsiniz

Mesajlara dönmek için buraya tıklayın
    mesaj sildiğim zaman şu bilginin çıkması gerekmez mi?
    Mesajınız başarıyla silinmiştir

Mesajlara dönmek için buraya tıklayın

Foruma dönmek için buraya tıklayın

Olabilir böyle seyler ancak sistemde bir ariza olabilir.

geçenlerdede benim makine msj gönderirken kilitlendi. bende heryeri tıkladım sonra restart attım bi baktım onee...
    benim msj dan 6 tane çıkmış. ama hiçbirinin üzerinde [X] işareti yoktu sadece değişiklik yapabiliyordum..
    yani uzunlafın kısası arasıra olabiliyo böyle şeyler.

gfburock, cevap gönderilmiş olan mesajlarında simgesi kaybolur. yanlışlıkla aynı mesajdan üst üste gönderdiğin zaman şöyle bir yol izlersen fazla mesajlarını silebilirsin:
    son göndermiş olduğun mesajını sil, sildikten sonra sondan bir önceki mesajında simgesi çıkacak. bunu sadece bir mesajın kalana kadar yineleyince fazla göndermiş olduğun mesajları silmiş olacaksın. ama dikkat et bunu mesajlarına cevap gelmeden yapman gerekiyor, yoksa yanlışlıkla da olsa forum kurallarının 3. maddesini ihlal etmiş olursun ve bundan sonra fazla mesajlarını sadece moderatör silebilir.

aslında yanlışlıkla birden fazla kez gönderilen mesajları engellemek için yapmanız gereken tek şey:
    gönder butonuna sadece bir kez basmak ve mesajınız gönderilmiştir bilgisini sabırla beklemektir.

bu arada şu mesaj silme hatası düzeltilebilirse güzel olacak.

sorun bendeymiş, evet butonuna birden çok kez basınca o hata çıkıyormuş. evet butonuna bir kez basınca mesajınız başarıyla silinmiştir bilgisiyle karşılaştım. (kural ihlali yaptıysam özür dilerim)

Benzer Başlıklar

1. Akıllı Mesaj
    Bjk55 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 29.07.2010, 13:36
  2. yazar mesaj sayısı ve asıl mesaj sayım
    pesimist tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 11.06.2005, 16:28
  3. -1 mesaj :(
    oxygen tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 11