PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
14 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

bunu sapıtırlar hemen sağa sola sorarlar paso o forum senin bu forum benim şu fiyata en iyi pc nasıl toplanır başlığı açar arkadaşlarımız.. ama bence pcnet dergisi olarak web sitesi yaptırmaya gücü yetmeyen okullar için web sitesiyarışması fena olmaz diye düşünüyorum.. o ay içinde seçilen en iyi 3 ya da artık kaç olursa okullara tahsis edilebilir... hiç değilse mezunları okullarını incelese bile o site az da olsa bir gelir elde eder.. bu gelirle okula bir kalem bile alınsa bunun sevabı yedi sülalesine yeter pc net in... :wink:

krkus fikrine katılıyorum.çok önemli bir noktaya değindin ben öğretmen olarak okulların buna ihtiyacı olduğuna bizzat şahidim.

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    Los Santos Groove Street

Arkadaşlar hazır konu açılmışken bence pc net te genel güncel forum ana başlığı açılsınBurda herkes güncel konulardan tartışabilsin(spor,haber vb)

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İzmir/Göztepe

Alıntı Orijinalini Gönderen: bigsmoke
    Arkadaşlar hazır konu açılmışken bence pc net te genel güncel forum ana başlığı açılsınBurda herkes güncel konulardan tartışabilsin(spor,haber vb)
    evet ya bende sana katılıyorum bigsmoke. forumun ulaştığı insan sayısı artar.

Kolay gelsin...

Hazır başlık açılmışkn şunu söylmk istiyorumarkadaşımda bir poster var güzel bir ferrari resmi ve üzrinde pcnet yazıyor.Demekki pcnet eskiden dergiyle birlikte posterde veriyordu şimdi neden vermiyo verse herkez odasına asar çok güzel olur bence

Benzer Başlıklar

1. PCnet'e bir öneri
    dbaris tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 31.01.2007, 23:36
  2. Pcnet'e Ne oldu?
    xa tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 05.08.2004, 21:02
  3. PCNet'e Bir index
    tuncacetin tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3