PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
15 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: Bir Öneri...

CharizmatiC Selam, öncelikle hoşgeldin...
    Ben de söylediklerine katılıyorum.
    Ama

o değilde ben kullanıcı seviyelendirmesi olsun isterdim acemi çırak usta prof. felan o/c delisi coder gibi sende haklısın benim dediklerimide yapabilirmisiniz
    gibi mesajlar bırakıldığı sürece o senin söylediğin gereksiz mesajlardan kurtulmak mümkün değil.
    Mesela bak, havalicocuk isimli kullnıcı bugüne kadar 360 tane mesaj bırakmış.
    Vaktin varsa bu arkadaşın bıraktığı mesajlara bir göz at...
    Başlıkla ilgili - ilgisiz o kadar çok görüşü var ki! Yani zannediyor ki bu site ve hatta dergi sadece onu memnun etmek için hazırlanıyor. Kendi fikirleri çok önemli. Onun fikirleri karşısında secde edilmeli...
    Ve sen başlığı açarken ne düşünürsen düşün o kendi bildiğini söylüyor. Çünkü o standart bir Türk vatandaşı.
    Sırf bu arkadaşlar yüzünden, yani gereksiz mesaj atanlar yüzünden sitedeki kullnıcı seviyelendirmesini kaldırdık. Çünkü adamlar rütbe alabilmek için ota b.ka mesaj yazıyorlardı...
    Ve 50 bine yakın üyenin olduğu yerde bunları engellemek çok zor

Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İnTel Core2 6400// 7600 Gt//250Gb SATA2 //Asus P5B DLX //1024MB Twinmos 667 Mhz/Go Global 19 Wd/....

Alıntı Orijinalini Gönderen: Dave
    CharizmatiC Selam, öncelikle hoşgeldin...
    Ben de söylediklerine katılıyorum.
    Ama

o değilde ben kullanıcı seviyelendirmesi olsun isterdim acemi çırak usta prof. felan o/c delisi coder gibi sende haklısın benim dediklerimide yapabilirmisiniz
    gibi mesajlar bırakıldığı sürece o senin söylediğin gereksiz mesajlardan kurtulmak mümkün değil.
    Mesela bak, havalicocuk isimli kullnıcı bugüne kadar 360 tane mesaj bırakmış.
    Vaktin varsa bu arkadaşın bıraktığı mesajlara bir göz at...
    Başlıkla ilgili - ilgisiz o kadar çok görüşü var ki! Yani zannediyor ki bu site ve hatta dergi sadece onu memnun etmek için hazırlanıyor. Kendi fikirleri çok önemli. Onun fikirleri karşısında secde edilmeli...
    Ve sen başlığı açarken ne düşünürsen düşün o kendi bildiğini söylüyor. Çünkü o standart bir Türk vatandaşı.
    Sırf bu arkadaşlar yüzünden, yani gereksiz mesaj atanlar yüzünden sitedeki kullnıcı seviyelendirmesini kaldırdık. Çünkü adamlar rütbe alabilmek için ota b.ka mesaj yazıyorlardı...
    Ve 50 bine yakın üyenin olduğu yerde bunları engellemek çok zor

Ewt Çok Haklısın Bu konuda Dave Çoluk Cocuk Bilip Bilmeden Her Şeye MEsaj Yazacak Başka Forumlarda Cok Rastladım Bir Soru Soruyorsun Alakasasız Alakasız Cevaplar Niye Çünki Rütbe Olayı Var Yani Aslında Gereksizde Bunu Ne Kadar Çok Mesaj Yazarsak Değilde Ne Kadar Yardımcı olursak Sorunlara Cevap Verirsek Olması Lazım Ki Oda Bayagı Zor Bir İşlem Olur Ve Onun İçin Gereksiz Bir Durum Şu an için rütbe Olayı Ben 6 Aydan Beri Takılıyorum Foruma Ve Yeni, Yeni Anlamaya Başladım Belli Başlı İnsanlar Bilgi Sahibi Forumda Onlarda Verdikleri Cevaplarla Kendilerini Belli ediyorlar Bende O Belli Başlı İnsanların Arasına Girme Yönünde İlerlediğimi Düşünüyorum

Kolay Gelsin

DieSeL_,
    Sadece senin söylediğin nedenler yüzünden rütbe olayını kaldırdık.
    Artık mod'ları verdikleri cevaplara, sitede online kaldıkları zamana göre seçiyoruz.
    Bir de belli aralıklarla bazı üyikleri iptal ediyoruz. Mesela 3 aydır online olmayan, 6 aydır yeni mesaj atmayan ya da üye olmuş ama üyelik tarihi üzerinden 5 ay geçmesine rağmen hiç mesaj bırakmamışlar gibi...

bırakın allah aşkına rütbe olayını.....biri prof oburu acemi olmuş ne farkederki...

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    izmir

Forumumuzda zaten belli bir arkadaş grubu var ki, gerçekten çok bilgi, saygılı, üslübu yerinde. ve insan o arkadaş grubundan gelen bilgilere ve önerilere gerçekten çok ihtiyaç duyuyor çoğu zaman . Zaten o dostların forumun bel kemiğini oluşturduğunu düşünüyorum.. bu yüzden belli bir süre forumda takılan herkes zaten bir çok şeyin farkına varıyor. Tüm bunların yanında günü birlik zaman harcamak veya sorunlarına kısa süreli yanıt aramak için gelen arkadaşlarımız da çok sayıda. benim dileğim yukarıda saydığım takımın mümkün olduğu kadar genişlemesi. bu gerçekten forum kalitesini mümkün olduğu kadar ileriye taşıyacaktır. ve zaten bir miktar forumda takılan o takım üyelerini tanıdıkça rütbe gibi sıfatların gereksiz olacağına inanıyorum..

hepinizi sevgiyle kucaklarım...

Benzer Başlıklar

1. Bir Öneri
    pcalata tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.09.2006, 10:21
  2. Öneri
    yalovali tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 05.04.2006, 22:34
  3. !!!PCnet'e bir öneri!!!
    melih-864 tarafından PCnet forumunda