PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Bir Öneri...

Varsayılan Bir Öneri...

Değerli Pcnet admin ve moderatörleri Sitenize Sizin 100.sayı adlı derginizin Gözüme çarpıpta almam Karıştırmam sonucu Üyeligimi yaptım.
    Gercekten çok güzel ve harika bir site Gönül isterki Her birinizlen ayrı ayrı tanışmak Ama sanırım zaman ilen olacak bişi bu durum.Her neyse...
    Şöyle diyim: Bence Forum harika ama Gereksiz Yere açılmış konular herşeyden daha çok Gözume Çarptı. Bunun önlenmesi için Gerekli bölümlere Sabitlenmesi gereken Sorunlar ve İstekleriniz Gibi başlıkların açılması Forumun yararına olacagına inanıyorum...

SayGıLaR...

o değilde ben kullanıcı seviyelendirmesi olsun isterdim acemi çırak usta prof. felan o/c delisi coder gibi sende haklısın benim dediklerimide yapabilirmisiniz

Forumun harika oluşunu koruyabilmemiz için sizin de herkes gibi forum kurallarını okumanız ve kurallara uymanız gerekiyor.

Varsayılan Kalın yazı yazmdıgım için

Kardeş bence Gerekli Bölümlere açılması Şart Diye düşünuyorum

Alıntı Orijinalini Gönderen: havalicocuk
    o değilde ben kullanıcı seviyelendirmesi olsun isterdim acemi çırak usta prof. gibi
    Kullanıcı seviyelendirilmesi (buna yakın bir ölçülendirme) çok uzun zaman önce vardı ve kaldırıldı.

Kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. Bir Öneri
    pcalata tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 05.09.2006, 10:21
  2. Öneri
    yalovali tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 05.04.2006, 22:34
  3. !!!PCnet'e bir öneri!!!
    melih-864 tarafından PCnet forumunda