PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
18 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCnet Oyun Köşesi İstiyoruz ! ! !

pcnet dergisinin sitesine girince hep böle bilgisayar falan programlar sanki hiç eğlenmiyecekmişiz gibi gelio bende bu yüzden girdiğim gibi çıkıorum genellikle bu yüzden bi serbest kürsü forumunun açılmasını istiyorum illa serbest kürsü olmasıda gerekli deil böyle eğlenceli oyunlar espriler falan deişik bişiler olsa? :idea:

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    izmir,eskişehir

sadece bilgisayardan sözedebileceğimiz,sorunlarımıza anında cevap bulabildiğimiz tek iyi site bence PCnet..başka serbest kürsü açılmasını şahsen istemiyorum ben.böyle çok memnunum... :wink:

ii bi düşünce

arkadaşım bende biliyorum sorunlarımızı yazdığımızda en hızlı cevap gelen sitenin PCnet forumları olduğunu fakat msj attıktan sonra sitede zaman geçirebilceğimiz bi yer olsa nasıl olur? örneğin deişik deişik oyunlar falan yine siteye bağlı kalmış oluruz. bak senin dediğine göre sen sadece sorun yazmaya geliyormuşsun gibi??

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    izmir,eskişehir

Alıntı Orijinalini Gönderen: akadam
    arkadaşım bende biliyorum sorunlarımızı yazdığımızda en hızlı cevap gelen sitenin PCnet forumları olduğunu fakat msj attıktan sonra sitede zaman geçirebilceğimiz bi yer olsa nasıl olur? örneğin deişik deişik oyunlar falan yine siteye bağlı kalmış oluruz. bak senin dediğine göre sen sadece sorun yazmaya geliyormuşsun gibi??
    oyun dersen anlarım..ama benim fikrim yine bilgisayar dışına çıkılmaması.ama belirttiğim gibi bu benim fikrim.o cümleden sırf sorun yazdığımı düşünmen ilginç geldi....

iyi günler...

Benzer Başlıklar

1. OYUN PARK - Türkiye'nin En Kaliteli Oyun Sitesi
    chemeng tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 03.04.2010, 01:17
  2. PCNet'te Okur köşesi
    yemreyan tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 19.08.2004, 00:13
  3. pcnet mayıs-haziran sayıları php öğreniyorum köşesi
    fonemi tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 24.06.2003, 20:19
  4. Bilene sor köşesi nasıl ?
    bugman tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 10.06.2003, 01:38
  5. PCneT CD lerinin Oyun Bölümü İçin Öneri ( Önemli )
    marmalade tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 03.04.2003, 22:33