PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
21 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCnet'ten daha çok hediye bekliyoruz!

Evet, dergide ve sitede daha fazla hediye görmek istiyorum. Bu sorunun cevabını gönderen 50 kişiye anakart, 10 kişiye işlemci gibi kısımlara ihtiyacım var ne dersiniz? fena mı olur?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

evet boyle sorular olursa iyi olur.bi ara msı filan yapıyodu.soruları bilene anakart veriyodu.

kolay gelsin.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Güzel bir öneri ancak en ucuz anakart 100 usd, en ucuz işlemci (sempron veya celeron) 80-100 usd. Toplamda 9-10 bin YTL'ye gelir. Bu kalitedeki dergilerin basım, dağıtım maliyetlerini bilen biri olarak bunun pek mümkün olamayacağını biliyorum. Bence PCNet'in bunu yerine sayfa sayısını arttırması ve ya bir cd daha (2cd + dvd veriyor ama fazla mal göz çıkarmaz) veröesi daha makul. (20 ykr çok da fazla maliyet artışı değil)

bunun gibi hediyeleri pcnet deil pcnetin sponsorları veya pcnete reklam veren firmalar yapar.o yüzden pcnetten hediye fazla beklemeyin.aldığımız cdler zaten bi çoğumuzun işine yarıyor.öyle değilmi?bunlar şimdilik yeter... :roll:

KOLAY GELSİN

çam sakızı çoban armağanı diyorum, 9-10 bin ytl yapacaksa daha makul sayıda olabilir. bunu dergiden ziyade sponsorlardan bekliyorum. msi veriyordu önceden fakat bir süredir bir ses çıkmıyor. dergiye reklam veren onlarca marka var, bunların bir kısmı ufak tefek hediyeler verebilirler..

anakart 100usd olabilir, bunu veren firmaya maliyeti 30usd olur bu. ve binlerce anakart üreten bir firmaya üç beş anakart pek birşey ifade etmez..

sponsorların kulağına gider inşallah bu temennilerimiz

Benzer Başlıklar

1. web de takılabilecek ve hediye kazanacaksınız...
    sarkay tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 26.06.2007, 01:04
  2. Hediye verilen skypeout ta sorun....
    fat32bjk tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 29.09.2006, 18:50
  3. Pcnet'ten hediye (Bilmeyenlere!!!!)
    Sky-KHAN tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 36
    Son Mesaj: 24.02.2005, 20:59
  4. PCnet'ten bi tane daha war..