PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
15 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PDF PC Net nasıl olur?

Arkadaşlar benim bir önerim var.(Aslında 2 öneri) Eski, çok eski Pc Net sayılarını PDF ile veremez mi PC Net yönetimi? Örneğin ilk sayıdan başlanabilir. Bir de o ayki PC Net'de PDF ile verilebilir. Böylece elinde çok dergi olduğundan yakınan okurlar yalnız onları saklayarak evde yer de kazanabilirler. Sanırım bir dergi 35-40 mb en fazla tutar. Nasıl olur sizce?

Eski sayılar pdf şeklinde verilebilir ama yeni sayılar bence verilmemeli. Çünkü yeni sayılar kopyalanarak internet üzerinden dağıtılabilir. Bu da derginin tirajını büyük bir biçimde etkiler.

FB_07
    Misafir

Alıntı Orijinalini Gönderen: oguzhan_cetin
    Eski sayılar pdf şeklinde verilebilir ama yeni sayılar bence verilmemeli. Çünkü yeni sayılar kopyalanarak internet üzerinden dağıtılabilir. Bu da derginin tirajını büyük bir biçimde etkiler.
    Bende arkadaşıma katılıyorum kesinlikle...Eski sayıları bende pdf olarak isterim ama yeniler KESİNLİKLE olamaz...

Doğru yeni sayılar internetten dağıtılır. O zaman yalnız eski sayıları versinler.

arkadaşlarıma katılıyorum..eski kitapçılarda PCnet aramaktan yoruldum artık..lütfen yöneticiler bu isteğe kulak versin..eski sayıların pdf'lerini ben de çok istiyorum..ancak yeni sayılar bence de kesinlikle verilmemeli, bu dergi fiyatını son kuruşuna kadar hakediyor bizim sorunumuz eski sayıları bulamamak

Benzer Başlıklar

1. Çok fan taksam nasıl olur...
    FB_07 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 28.06.2006, 08:50
  2. 5+1 ses kartı nasıl olur
    blade64 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 07.05.2005, 00:46
  3. Kablosuz AĞ nasıl olur?
    rrmmxx tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 4