PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCnet, sitede makale bölümü açsa nasıl olur?

arkadaşlar severek takip ettiğim PCnet'in forumu gerçekten muhteşem bir bilgi hazinesi içeriyor..ancak sizler de hak verirsiniz ki bazen forumda yaptığımız aramaların sonuçları içinden çıkılmaz hale geliyor..özellikle çok fazla mesaj içeren konulardaki bilgiye ulaşmak çok zorlaşıyor

acaba sitede tüm bu önemli bilgiler bir araya getirilerek makaleler bölümü hazırlansa nasıl olur..sabit konular dışında da bazen arkadaşlarımız çok faydalı yazıları foruma ekliyorlar ve bence bu konular hakettikleri değeri göremiyorlar..tabi tüm bunlar sadece öneri..yorumlarınızı bekliyorum

Ben de katılıyorum. Ama sistemde bir değişikliğe gidileceği için sanırım daha sonra olabilir.(inşallah)

evet "canbula" güzel bir düşünce.Katılıyorum ayrıyaten takdir ettim.

öyle bir bölüm olsa keşke. Bende şimdiden hazır makaleler var. Gönderirdim. Başka sitelere de vermiyorum. Pcnet için saklıyorum. Biz pcnet'i düşünüyoz ama pcnet bizi düşünüyor mu acaba?

walla eburhan kardeşim aslına bakarsan senin yazılarını forumdan ayıklamakta zorluk çektiğim için açtım bu başlığı..PCnet bize kulak versin lütfen..geçen gün de eski sayılar pdf olsun diye bir başlık vardı ama hala yönetimden cevap yazan olmadı..PCnet'i çok seviyoruz ama neden daha iyi olmasın ki?

Benzer Başlıklar

1. pcnet-forum ansiklopedisi nasıl olur??
    ishadami tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 02.05.2005, 01:19
  2. Pcnet.com.tr nin en çok kullanığınız bölümü ne?
    wolcanian tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 30.12.2004, 23:55
  3. Makale Bölümü&Tanışma Günü
    PROgrammer tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 26.07.2004, 00:37
  4. PCnet Download Bölümü Neden Yok ?
    ChatLacK tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 11
    Son Mesaj: 10.07.2004, 21:56