PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
8 sonuçtan 6 - 8 arası sonuçlar

1-Lütfen ama lütfen forum kurallarını okuyun.Gerçi bu uyarıyı yaparak bende kuralları ihlal ediyorum ama dayanamadım. Konun ile alakalı bir "Forum başlığına" aç sorularını. Çünkü deminki sorunuda yanlış bir biçimde açmıştın.

2- Niye başka yorum beekliyorsun ki, arkadaşlar gerekli açıklamayı yapmış. O sayfalar açıldığında "çevrimdışı" açılır. Açılırken gerekli olan dosyalar zaten DVD'nin içindedir, yani internetten birşey indirmesine gerek kalmaz.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: Gabe
    İçin rahat olsun kota sadece internetten dosya çektikçe dolar ayrıca dosya göndermek kotanı doldurmaz zaten cd deki dosyalar cd dedir dosyalara erişim için interneti kullanmadığına göre kotanda dolmayacaktır...
    html flash v.b olarak hazırlanmak zorunda yoksa cd ve dvd ler çok karmaşık hale gelir ve aradığını bulman zorlaşır.ama html olduğu zaman menüden hangi program gerekli ise kolayca ulaşabilirsin.

health_water arkadaşım sen bu dergileri okumadan arşive mi kaldırıyorsun? Sorduğun soru o kadar alakasız ve saçmaki; senin bu mesajını okuyan kişi senin hakkında pek de olumlu düşünmez diye düşünüyorum. Şu durumda ya PCnet dergisi çok zayıf (Ki kesinlikle değil) ya da sen bu dergileri hiç okumuyorsun. Eğer okusaydın bu kadar saçma bir soru sormazdın. Dediğin doğru olsa internetin bağlı olmadığı yerde html sayfaları görüntülenmezdi.

Lütfen laf olsun diye konu açmayalım.

Benzer Başlıklar

1. Html dosyası ppt olarak nasıl indirilir?
    ahmet273 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 5
    Son Mesaj: 29.06.2006, 11:28
  2. Photoshop cs 2 'de html olarak export nasıl ediyoruz?
    gurkan_oluc tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 20.01.2006, 10:48
  3. phpbb forumdaki ana sayfadaki online kisileri html olarak ?
    poweronpenguen tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 2
    Son Mesaj: 23.10.2005, 05:24
  4. <HTML ye ek olarak sadece forum eklemek
    Roon tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 06.08.2005, 15:29
  5. html sayfamı sağ tıklayıp notepad olarak açamıyorum.
    gokturk tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.01.2005, 10:34