PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Nisan Ayı DVD'si

Varsayılan Nisan Ayı DVD'si

Arkadaşlar selamlar öncelikle, cevaplayan herkese şimdiden teşekkürler,

Nisan Ayı DVD'si içinde Bitdefender8 full version var ve ben yeni yükledim fakat dergimi bulamıyorum, serial dergi içerisindeymiş. Dergidende yardım istedim ama cevap alamadım, eğer bana yardım ederseniz çok sevinirim. Tekrar teşekkürler.

merhaba bn dergiye baktim. fakat sifreyi bulamadim.dergide sadece 4 buyuk tam surum yazılım werildiini we bunlarin ucretsiz olarak yuklenebilecegini we sure sinirlamasi olmadan kullanilabilecegi yazio..

ama şu anda bitdefender deneme sürümü olarak çalışıo ve ek olarak hiçbirşey bulamadım DVD'de? Yardımın için çok teşekkürler

Varsa bilen yardımcı olursa çok sevinirim bu gün 4. maili attım eski sayıyı temin edebilmek için son çare cevap gelmedi

Katılım Tarihi
    2006
    Yer
    Özel msj atarken haber verin!

Bilmiyorum gerçekten nisan ayının dergisini aldınmı yoksa programı internetten mi indirdin nereden bileceğiz baktım gereçkten de şifre yazıyor orda ama şimdi bunu burdan versem forum kurallarını çiğnemiş olurmuyum diye düşünüyorum bu konuda bir moderotör buraya yazı yazarsa veririm şifreyi başka türlü olmaz

Elimde Nisan Ayı DVDsi Var,

DVD seri nosu511058, bilmiyorum ne işinize yarar ama mağdur durumdayım başka yapabilecek bişeyde yok, eski sayıları temin edebilsem problem yok, eğer kullanmıyorsanız bana vermenizde nasıl bir sakınca var anlamadım ama burda vermen gerçekten doğru olmayabilir. msn: boracakir@hotmail.com yardımcı olursan çok sevinirim, şimdiden teşekkürler. eğer imkanın varsa fax versem sayfayı fakslıyabilirsin 2. seçenek. fax:0216 346 26 80 tekrar teşekkürler.

Benzer Başlıklar

1. Ekim DVD'si
    sezaikuyu tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 07.10.2008, 12:30
  2. PCnet'in DVD'si bu ay...
    murat_34 tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 03.02.2007, 14:43
  3. EKIM DVD'si Son versiyon hali
    tayfuncustan tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 1