+ Başlığa Yanıt Yaz
471 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
Başlık: PCnet.com.tr'ye not verin
-
14.12.2006 22:59 #11
beğeniyorum
---------------
forum yönetimini
forum düzenini
adsl protestosunu
anasayfayı
bloglar ı
beğenmiyorum
-----------------
v.bulletin yerine smf foruma geçilmeli
tasarım artık değişmeli
-
14.12.2006 23:18 #12
Beğeniyorum
-Bs dergisi olarak süper olduğu için elbetteki sitesini de takip ederim..
-Forum olmasını beğeniyorum.(forumu değil)(her zaman için en fazla online kullanıcısı olan bs forumu olmasını istiyorum ama!!.. aşağıda)
-Güncel haberler idare ediyo..çok az ve biraz geride kalıyo..
Beğenmiyorum
-forum yapısı, düzeni hiç iyi değil bunu beğenmiyorum bununla ilgili başlık..
http://www.pcnet.com.tr/modules.php?...wtopic&t=86390
-Firefox un hızlı cevap verme olayına editörlük yapamayan editörleri beğenmemek var ben ne bu ya böyle cümle mi olur.. :wink: Abi bunu düzelten kod çok pahalı mı sadece şaka yaptım html bilgim yokta diğer forumlarda hızlı cevap var o yüzden demekki yapısı değişik..
-Yine mavi kart olayı artık şansmıdır anlamadım çok uzun sürüyor ve
ortalama 10undan 3ü anca ulaşıyo diğerlerinde bilmem ne hatası veriyo şans işte..
-Moderatörler mod diye çok havalı oluyorlar.. ne desem adamlar konuyu değiştirip sen bize bunu mu demek istiyorsun demek bana ... dedin ha ... alakasız üstünlük kurmaya çalışıyorlar sadece çalışıyorlar lafı tam açık açık suratına vuruyorum bende.. ne yapayım.. alın baştan dikkatli okuyun.. deyin felx sende suç var...
-Modların uyarı almamasını 3 uyarıda modluyu gitmemesini beğenmiyorum..
-Pcnet süper bir dergi ama Linuxnet çok kötü..(konu dışı ama ilgilendiriyo)
-
14.12.2006 23:25 #13
- Begeniyorum -
php yapasi ve anasayfaki son form lar vs gibi bence kullanici acisindan cok guzel
- Begenmiyorum -
tema baydi , haberler cok daha sık guncellenebilir bence ve cunku burasi pc dergisi cok daha action olabilir diye dusunuyorum
-
15.12.2006 00:17 #14
--- Beğeniyorum ---
-Diğer forumlardan kat kat yüksek olan seviyesini
-Hızlı olmasını
-İnsanlara (profil sayfası dışında) subay, yüzbaşı, acemi gibi amaçsız sıfatlar verilmemesini
-Huzuru bozanların uzaklaştırılmasını
-Dergide kullanılan dilin ve dilbilgisinin mükemmele yakın oluşunu
-Bilgileri mümkün olduğunca Türkçe vermelerini; Türkçesi olan bir sözcüğün İngilizcesini vermenin büyüklük olmadığının (aksine rezalet olduğunun) bilincinde olunmasını
-Forum seviyesini her zaman önemseyen, insanlarla belli bir saygı çerçevesinde bilgilerini paylaşan, huzur bozan arkadaşları uyarmayı sorumluluk olarak kabul eden arkadaşları
-Yaşıtlarından kat kat yüksek bilgisi, saygısı, karakteri olan; bu yanıyla bütün lise çağındaki lakayıt arkadaşlardan ayrı tuttuğum kişileri..
-Moderatörlerin gereken yerde gerektiği gibi davranmalarını, diğer kullanıcılara yaklaşımlarını, forum kurallarından fazla taviz verilmeyişini.
--- Beğenmiyorum ---
-Noktalı harf kullanmayan arkadaşları
-Dili düzgün kullanmayı gereksiz gören gereksiz insanları
-Bazı insanların mesaj sayısına çok önem vermelerini
-Grafik tasarımına biraz daha fazla yer verilmemesini
-CD ve Dvd dışında değişik sürpriz hediyeler verilmeyişini
-Eskisi kadar ödüllü yarışmalar olmamasını (Dergiyi ödül için aldığımı düşünmeyin, kayıtsız şartsız alıyorum zaten. Ama içinden bazen sürprizler çıkması da güzel oluyor)
-Sitedeki anketlerin çok sık yenilenmeyişini (üyelere de forumda anket açma hakkı verilse güzel olurdu)
-
15.12.2006 00:45 #15
- Katılım Tarihi
- 2005
- Yer
- İstanbul
---İyi---
Kaliteli bir forum. Bilgi alışverişi çok iyi işliyor.
---Kötü---
Pcnet gibi bilgisayar ve internet üzerine bir derginin böyle hazır bir sistemi kullanması. Ne yani? Dergide ders veren o web tasarımcı,yazılımcı arkadaşlar özgün bir site ve forum hazırlayamıyorlar mı?
Pcnete bence hiç yakışmıyor. Yoksa PcNet i biz gözümüzde fazla mı büyüttük? :?
Benzer Başlıklar
-
biriniz cvb verin ya
mikail_1292 tarafından Donanım forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 11.01.2010, 22:31 -
atamıza oy verin
kinoxybird tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 39Son Mesaj: 27.05.2008, 12:06 -
Fikir verin
microbe tarafından Yazılım forumundaYanıt: 2Son Mesaj: 06.11.2006, 19:05 -
PCnet'te artık programlamaya da yer verin!!!!!!!!!
Rexroth tarafından PCnet forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 20.02.2004, 16:29

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım