PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
3 sonuçtan 1 - 3 arası sonuçlar

Başlık: PCnet'e bir öneri

Varsayılan PCnet'e bir öneri

Arkadaşlar Pardus kullanıcıları grubuna üyeyim. O yüzden hep pardus'la ilgili iletiler alıyorum. Duyduğum haberlere göre bu ay bir dergi(pcm*******) pardus un deposunu dvd ile kullanıcılarına veriyor. neden pcnet'te böyle bir şey yapmıyor. hatta o dergide şubat ayında 4-6 sayfalık pardus'la ilgili yazı da var. pcnet'te de linux ile ilgili yazı var ama genelde sadece 2 sayfayla sınırlı kalıyor. bence pcnet'te harekete geçmeli. asıl bomba ise başka bir derginin pardus ile ilgili özel sayı çıkaraağı(b***) açıkçası bu ay dergi seçimi(pcnet in bir yazısını beğensem de) benim için bayağı zor olacak. :wink: iyi günler.

pardus kullanıcı gurubuna üye olabilirsin ama herkes linux kullanıyor diye birşey yok o yüzden pcnette elinden geldiğince(gözlemlerime dayanarak 9 yıldır okuyorum)linux'e desteğini veriyor ve ona uyumlu oyun v.s şeyler cd de veriyor ama her dergi biri birine benzemez eger bi 2 sayfa yüzünden fıstık gibi dergiyi bu ay almam diyosan... sen bilirsin

ben de destek verdiğini biliyorum. linuxnet i o çıkardı. bu ayki konusu da iyi. ama olay bahsettiğin gibi 2 sayfa kdar basit değil. ayrıca bir şey de öncü olunacaksa niye pcnet olmasın? ayrıca herkes windows kullanıyor diye de bir şey yok. fıstık gibi olup olmadığı ise tartışılır.

Benzer Başlıklar

1. !!!PCnet'e bir öneri!!!
    melih-864 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 13.10.2005, 11:26
  2. Pcnet'e Ne oldu?
    xa tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 05.08.2004, 21:02
  3. PCNet'e Bir index
    tuncacetin tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3