PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCnet Haziran (2007) sayısı

Bu ayki dergi hakkında bir başlık açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysa kusura bakmayın. Bir önerim, bir eleştirim ve bir sorum olacak.

Önerim: Bundan sonra her ayın dergisi hakkında tek bir başlık açalım. Dergi ve verdiği cd ve dvd'leri burada yorumlayalım. Burada eleştirelim. Merak ettiklerimizi burada soralım diyorum. Forum biraz daha kısır döngüden kurtulmuş olur böylece.

Eleştirim: Eleştiri deyince hemen olumsuz anlamayın. Dergiyi diğer dergiler arasında seçerken biraz şaşırdım. Doğru dergiyi aldığımdan emin olamadım bir an için. Görsel açıdan biraz değişmiş. Piyasadaki diğer dergilere yaklaşmış sanki. Kapağa bakınca ilk gözüme çarpan şey buydu.

Sorum: Bu beni şaşırttı açıkcası. Derginin kapağına göz atınca www.pcnet.com.tr adresinin yer almadığını gördüm. "Acaba unutuldu mu?" diye düşündüm. "Yoksa PCnet kendi forumunu ve sitesini beğenmiyor da bağları mı kopardı?" gibi sorular dönmeye başladı kafamda. Eski sayılara baktım, hepten şaşırdım. Eski sayıların kapaklarında da derginin internet adresi yok. Derginin kapağında neden sitenin adresi yok gerçekten merak ediyorum.

önerine hak veriyorum.olmalı diye düşünüyorum..ve bu önerilerden yaralanılarak daha ileriye gidebilir PCnet
    evet kapak tasarımı iyiydi;bu ayki biraz daha kötü olmuş gibi..
    sorun ise inşallah yanlışlıkla olmuştur..
    bu ay sanki kapak acele acele çıkmış gibi geldi..

Bu konuda bir sabit başlık açılması güzel olabilir bencede.

ben bu ay hemen gidip pcnet almıcam.10 haziranda oks ye gircem.şimdiden alırsam 1 günümü pcnet e ayırırım ama benim şu günlerde hiç bir günümü boş geçirmemem gerekiyor.test falan çözüyorum.11 haziranda alcam pcneti.benim gözlemlediğim kadarıyla pcnet in eski sayılarında daha güzel ve daha fazla program vardı ve bunlar bizim açımızdan daha iyiydi.artık çok az program veriliyor.her ay program vermekten heralde güzel progarm kalmadı.cd ve dvd içeriği biraz daha zenginleştirilirse daha iyi olacak.dergi içeriğinde de geçen yıla oranla kayıp olduğunu düşünüyorum.artık 2 sayfadan birinde reklam var nerdeyse.biliyoruz derginin bu reklamlara ihtiyacı var mali yönden ama dergi içeriğinde geçen yıla göre bu reklamların artması içeriğin kaybına neden oluyor.pcnet in artısı ise haberleri ve yeni tekonlojileri en önce yayımlaması.diğer dergiler bu yönde hep geriden geliyor.ama tüm bunlara rağmen ben yine pcnet i bırakmayı düşünmüyoruım.

ben özellikle dergilerdeki programlar hakkında sabit başlık açılmasını isterim...Ya da genel bi başlık açılıp içinde dergi hakkında herşey konuşulabilir.Kolaylık olur herhalde :!:

Kolay Gelsin...

Benzer Başlıklar

1. PCnet ocak sayısı
    jadeuniverse tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: Dün, 22:41
  2. PCnet Nisan (2007) sayısı
    samterk tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 38
    Son Mesaj: 06.05.2007, 10:18
  3. pcnet mayıs-haziran sayıları php öğreniyorum köşesi
    fonemi tarafından Web ve Grafik Tasarımı forumunda