PCnet Online
Geri Dön   PCnet Online > Dergilerimiz > PCnet
Bu Sayfayı Yenile PCnet Haziran (2007) sayısı
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#1) Eski
Forum Gurusu

samterk Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: İstanbul
Varsayılan PCnet Haziran (2007) sayısı - 30.05.2007, 23:14

Bu ayki dergi hakkında bir başlık açıldı mı bilmiyorum. Açıldıysa kusura bakmayın. Bir önerim, bir eleştirim ve bir sorum olacak.

Önerim: Bundan sonra her ayın dergisi hakkında tek bir başlık açalım. Dergi ve verdiği cd ve dvd'leri burada yorumlayalım. Burada eleştirelim. Merak ettiklerimizi burada soralım diyorum. Forum biraz daha kısır döngüden kurtulmuş olur böylece.

Eleştirim: Eleştiri deyince hemen olumsuz anlamayın. Dergiyi diğer dergiler arasında seçerken biraz şaşırdım. Doğru dergiyi aldığımdan emin olamadım bir an için. Görsel açıdan biraz değişmiş. Piyasadaki diğer dergilere yaklaşmış sanki. Kapağa bakınca ilk gözüme çarpan şey buydu.

Sorum: Bu beni şaşırttı açıkcası. Derginin kapağına göz atınca www.pcnet.com.tr adresinin yer almadığını gördüm. "Acaba unutuldu mu?" diye düşündüm. "Yoksa PCnet kendi forumunu ve sitesini beğenmiyor da bağları mı kopardı?" gibi sorular dönmeye başladı kafamda. Eski sayılara baktım, hepten şaşırdım. Eski sayıların kapaklarında da derginin internet adresi yok. Derginin kapağında neden sitenin adresi yok gerçekten merak ediyorum.
Alıntıyla Yanıtla
  (#2) Eski

tafugu Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: Bursa
Varsayılan 30.05.2007, 23:22

önerine hak veriyorum.olmalı diye düşünüyorum..ve bu önerilerden yaralanılarak daha ileriye gidebilir PCnet
evet kapak tasarımı iyiydi;bu ayki biraz daha kötü olmuş gibi..
sorun ise inşallah yanlışlıkla olmuştur..
bu ay sanki kapak acele acele çıkmış gibi geldi..

Kolay Gelsin.
Alıntıyla Yanıtla
  (#3) Eski

StallioN Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: istanbul
Varsayılan 30.05.2007, 23:25

Bu konuda bir sabit başlık açılması güzel olabilir bencede.
Alıntıyla Yanıtla
  (#4) Eski

Leylek Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: Antalya
Varsayılan 30.05.2007, 23:37

ben bu ay hemen gidip pcnet almıcam.10 haziranda oks ye gircem.şimdiden alırsam 1 günümü pcnet e ayırırım ama benim şu günlerde hiç bir günümü boş geçirmemem gerekiyor.test falan çözüyorum.11 haziranda alcam pcneti.benim gözlemlediğim kadarıyla pcnet in eski sayılarında daha güzel ve daha fazla program vardı ve bunlar bizim açımızdan daha iyiydi.artık çok az program veriliyor.her ay program vermekten heralde güzel progarm kalmadı.cd ve dvd içeriği biraz daha zenginleştirilirse daha iyi olacak.dergi içeriğinde de geçen yıla oranla kayıp olduğunu düşünüyorum.artık 2 sayfadan birinde reklam var nerdeyse.biliyoruz derginin bu reklamlara ihtiyacı var mali yönden ama dergi içeriğinde geçen yıla göre bu reklamların artması içeriğin kaybına neden oluyor.pcnet in artısı ise haberleri ve yeni tekonlojileri en önce yayımlaması.diğer dergiler bu yönde hep geriden geliyor.ama tüm bunlara rağmen ben yine pcnet i bırakmayı düşünmüyoruım.
Alıntıyla Yanıtla
  (#5) Eski

umandas Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2005
Yer: MaNiSa
Varsayılan 31.05.2007, 20:08

ben özellikle dergilerdeki programlar hakkında sabit başlık açılmasını isterim...Ya da genel bi başlık açılıp içinde dergi hakkında herşey konuşulabilir.Kolaylık olur herhalde

Kolay Gelsin...
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
PCnet Nisan (2007) sayısı samterk PCnet 38 06.05.2007 11:18
PCnet ocak sayısı jadeuniverse PCnet 5 23.02.2006 02:57
PCnet üye sayısı TheFatal PCnet 17 20.06.2005 02:44
pcnet mayıs-haziran sayıları php öğreniyorum köşesi fonemi Web ve Grafik Tasarımı 5 24.06.2003 21:19
PcNet Haziran CD'si mozturk6 PCnet 1 27.05.2003 19:05

vBulletin® Sürüm 3.8.2 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2010, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

En Son Mesajlar

32 gösterim, 5 yanıt

18 gösterim, 2 yanıt

15 gösterim, 1 yanıt

102 gösterim, 8 yanıt

59 gösterim, 6 yanıt

91 gösterim, 7 yanıt

36 gösterim, 3 yanıt

30 gösterim, 3 yanıt

196 gösterim, 15 yanıt

1588 gösterim, 12 yanıt

1066 gösterim, 8 yanıt