Ben 3 yıldır düzenli olarak bu dergiyi takip ediyorum. Eskiden hep heyecanla okurken son birkaç ayda birşeyler oldu. Gerçekten pcnet dergisi tekerrürden ibaretmiş gibi geliyor. Neden diye soracak olursanız bu ay verilen arayüz yazılımlarının içeriği önceden 2-3 kez daha verilmişti .Wallpaper leri ezberledim gibi artık. Hem önceden 3 cd 1 dvd ve yanında da bi sürü tam sürüm programlar veriyordunuz . Mükemmeldi o zamanlar. Maliyet dediniz kağıt kalitesi düştü. Bu kabul edilebilir sonuçta aynı yazılar böyle de okunuyor. Daha sonra tasarım değişikliği dediniz iç sayfalarda inceleme haber vb. başlıklar ve resimler aşırı büyük. Neredeyse hiç bilgi yok . Daha sonra dw, flash, c derslerini bıraktınız. Ve nihayet leylek kuşa dönmüş oldu. Maliyet dediğiniz kaç para oluyor ki. Yok fotokopi yok çeviri diye hakaret ettiğiniz dergi 6,25 lira ve insanı bilgiye doyuruyor gerçekten. Eğitim cd si tamsürüm prog. lar, Küçük başlıklar ve dolu dolu bilgi... vs vs. Eğer maliyetten şikayet ediyorsanız siz de 6,50 yapın fakat 1 dvd 3 cd mizi yada 2 dvd mizi isteriz bu parayı vermeyen ve çok gören almasın pcnet i. Zaten gerçek okur burada belli olur. Gerçekten biraz ağır konuştum ama hak verin bize biraz. 1 ayda insan 50 kuruş fazla verse nolur vermese nolur yapın 6,25 - 6,50. Satışlarda hiç eksilme olmaz aksine fazlalaşır bile. Gerçekten pcnetin buna ihtiyacı var. Tarafsız düşünürseniz siz de görürsünüz.
ewt ya aslında söylediklerinde haklısın bende ezberledm artık hep aynı şeyler benzer şeyler çıkıyor ama inş düzelir derslere dewam ederis tekrar cdlermis dvdlerimis çoğalır ve farklı şeyler olur