PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 3 İlkİlk 123 SonSon
15 sonuçtan 6 - 10 arası sonuçlar

Başlık: pcnet haziran

tasy ,kusura bakmada senin açtığın konuda eleştiri değil.seninki sadece sitem etmektir.neyin ne kadar eksik olduğunu,hangi bölümün yanlış hangi bölümün eksik olduğunu söylemeden neler yapılması gerektiğini doğru bir şekilde önermeden yapılan yazılar eleştiri değil sitemdir.geçenlerde bir arkadaş bu konuda bir eleştiri konusu açmıştı gerçktende ders niteliğinde uzun bir yazıydı.Eğer sende eleştirmek istiyorsan içeriğindeki konuların eksiklerini tek tek belirtirsin ona göre yetkili kişiler o yazıyı dikkate alır ama bu şekilde kimsenin bu başlığı dikkate alıcağını sanmıyorum...
    bu arada pcnet'in yandaşı biri olduğum için yazdığımı düşünebilirsiz ama ben uzun zamandır ne chip nede pcnet gibi degileri almıyorum bile...

kardeş eleştri demek ilaada tüm dergiyi tek tek şu budur bu budur demek değildir. Eleştri rahatsız olduğun bir kısmı yetkililere iletmektir. burasıda pcnet forumu olduğu için buraya ilettim. bakınız ne demişim;

"pcnet dergisinin son bi kaç ayda magazin dergisine dönüşmesine dayanamıyorum. Herşey para değildir sevgili dergi yöneticileri, dergi içeriğini avea yerine biz teknoloji severler için şeylerle doldursaydınız daha iyi olurdu."

Burda açıkça nereden şikayetçi olduğumu yazmışım, neden sitem edeyeyimki, sitem edecek bi durum yok. ben rahatsız olduğum yerdeki eleştirimi yaptım gerisi dergi yöneticilerinin sorumluluğunda ister bu şekilde devam ederler ister eleştirileri dikkate alırlar. eleştri yapmak için sayfalarca yazı yazmaya gerek yok... Arkadaş uzun uzun şikayetini yazmış, onu tebrik ediyorum ancak benim sıkıntım sayfalara sığacak kadar uzun değil.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Spartiat Mesajı Görüntüle
    Bir şeyin kötü olduğunu söylemek yetmez, neden kötü olduğunu ve iyi olmasını sağlayacak şeyleri sıralamalısın. Adı o zaman eleştiri.

o zaman izninizle eleştireyim.

1- sayfa 36. kapak konusu sayfanın üstündeki ilk iki çerçeve. biri kidrocket diğeri hitware popup kıllır lite programlarını anlatıyor. ikisininde açıklaması tamı tamına aynı. acaba iki program bu kadar mı benziyor? yoksa üşengeçlik mi?

2-sayfa 40 kapak konususayfa 44 kapak konusu. sayfanın alt kısmında tamamı ücretsiz ve cd de kısmı.
    tarayıcı eklentilerinden ie7pro adlı eklentinin açıklaması: "bu da programın açıklaması olsun" herhalde dalga geçiyordunuz. okurken gülmeli miyim yoksa altında başka bir şey mi var emin olamadım.

3-sayfa 44 kapak konusu. sayfanın alt kısmında tamamı ücretsiz ve cd de kısmı.
    yer imi yöneticileri' nin program tanıtımları.

tam 13 tane yazılımın açıklaması şu: "yerimlerinizi düzenleyip yönetebileceğiniz bir yazılım."... yani biraz daha ayrıntı hiç fena olmaz. bu şekilde copy-paste yaparak iş olur mu?

inşallah eleştirilerimiz işe yarar yerlere gidecektir. yanlış anlaşılmama dileklerimle

umarım eleştirilerimiz ulaşırız... rahatsız olduğun yerleri yazdığın için teşekür ederim...

Alıntı Orijinalini Gönderen: tasy Mesajı Görüntüle
    kardeş linuxla ilgili bir insan olmadığın belli. açık kaynak kod bölümü demek ubuntuyu bilgisayara kurmak demek değil... önceki linuxnet dergilerine bakarsan ne demek istediğimi anlarsın... onlardada çeşitli linux dağıtımlarının kuruumu var ama o sadece derginin bir içeriği...

Gelelim eleştri kısmına benim yazdıklarımı okursan eleştri nasıl yaptığımı görürsün, eleştriyi nasıl yapacağımı biliyorum kimsenin öğretmesinede ihtiyacım yok... Başkalarında hata aramaktansa biraz dönüpte kendimize bakmamız lazım...
    Selam Tasy,

Benim "eleştiri nasıl yapılır" konulu mesajımın başında mesajın kime yönelik olduğu yazarken sen neden üstüne alındın?

Bir de "kardeş linuxla ilgili bir insan olmadığın belli" kısmına çok güldüm, Türkiye'nin tek basılı Linux dergisini PCnet'le ek olarak veren ve tekrar ayrı bir dergi olarak çıkarma hazırlığında olan kişi olarak.

İyi günler.

Benzer Başlıklar

1. Haziran 2007 hakkında
    forum_asterix tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.06.2007, 17:18
  2. PCnet Haziran (2007) sayısı
    samterk tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 05.06.2007, 21:41
  3. haziran cd si bozuk çıktı
    candles tarafından PCnet forumunda