PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar

Başlık: pcnet haziran

o zaman sadece ubuntu kurulumu anlatarak açık kaynak konusunu tamamlanmadığı konusunda hemfikiriz... buna sevindim.

yukarda biraz aşırı tepki vermişim bunun şuan farkındayım... Üstüme almışım bütün lafı nedense üstüne alınması gerekenlerdende ses yok...

Dergiyi yeni aldım , avea kısmı benimde dikkatimi çekti bir okuyim ve eleştirilerimi yazayım bende

Birde linux dergisi nezaman çıkacak acaba hep linux kısmı için alıyordum dergiyi neredeyse.
    İyi günler.
    Bilgisayarı bir amaç değil, araç olarak görün.İnsanlığınızı unutmayın...(Pcnet Ocak)

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Eskiden kuşe kağıda çok güzel bilgiler vardı ama şimdi gazete kağıdına paso reklam artık elimi sürmüyorum kusura bakmasınlar..

Ama şu internet denen şey türkiyede herşeyi bitirdi müziği , dergileri , gazeteleri çünkü herşey internette forumlar bloglar artık dergi gibi herkez herbildiği paylaşıyor bence ondan konuda bulamıyorlar 100 sayfa dergiye aslında onların açısındanda bakmak gerek.

Haklısın clickonline Ama trende otobüste vs. laptopumu çıkaramayacağımdan dergileri halen tercih ederim
    Bilgisayarı bir amaç değil, araç olarak görün.İnsanlığınızı unutmayın...(Pcnet Ocak)

saman kağıdına bassınlar yine okurum. ama bir önceki sayfada bazı hatalardan bahsetmiştim onlar beni çileden çıkartıyor. bir tane daha gördüm.

sayfa 34
    konu kapak kosnusu
    sol sütun paragraf 3 satır 7 cümle şöyle : "dvd miz içerisinde her telden uygulamaya yönelik tam XXX adet"

buradan çıkarttığım sonuç yazılar programlara karar vermeden önce yazılıyor.

Benzer Başlıklar

1. Haziran 2007 hakkında
    forum_asterix tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 13.06.2007, 16:18
  2. PCnet Haziran (2007) sayısı
    samterk tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 05.06.2007, 20:41
  3. haziran cd si bozuk çıktı
    candles tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4