PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > PCnet
Bu Sayfayı Yenile 100,000. Üye Kim?
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları
  (#16) Eski
Yönetici

Katılım Tarihi: 2002
Yer: Istanbul
Varsayılan 19.07.2008, 02:08

Arkadaşlar 100.000'ci üye isadevil'dir. Kendisini tebrik eder nice 100.000'ci üyeleri aramızda görmek isteriz.
  (#17) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 19.07.2008, 03:36

Allah aşkına 100bin üye olmuş forumda pc bilen 100 bin kişimi sizce güldürmeyin beni pc bilinden kastım çok iyi her konuya cevap veren ileri derecede bilgisayar bilendir düşünüpte bi saydığımda aklımda kalanları
modlar(pek yardım etmiyorlar ancak önemli konularda geliyorlar)Yakpa,Clickonline,Byegt,piRe vs.vs aklımda kalanlar 1 elin parmaklarını geçmiyor.100bin kullanıcı olmuşuz pek fayda değil ghost mouse bırakırım yarın 200bin olur önemli olan bize iyi eğitim görmüş aklı başında insanlar...
  (#18) Eski

Darksector Kullanıcısının Avatar'ı

Varsayılan 19.07.2008, 04:06

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: slaphot Mesajı Görüntüle
Allah aşkına 100bin üye olmuş forumda pc bilen 100 bin kişimi sizce güldürmeyin beni pc bilinden kastım çok iyi her konuya cevap veren ileri derecede bilgisayar bilendir düşünüpte bi saydığımda aklımda kalanları
modlar(pek yardım etmiyorlar ancak önemli konularda geliyorlar)Yakpa,Clickonline,Byegt,piRe vs.vs aklımda kalanlar 1 elin parmaklarını geçmiyor.100bin kullanıcı olmuşuz pek fayda değil ghost mouse bırakırım yarın 200bin olur önemli olan bize iyi eğitim görmüş aklı başında insanlar...
herkes bilgisayar hakkında kendince bir şeyler biliyor yardım etmeye çalışıyor 10 yıldır bilgisayar kullananla 10 gündür bilgisayar kullanan aynı olurmu ayrıca moderatörlerin ve üyelerin yardım etme gibi görevleri yoktur bu forumun amacı bilgi paylaşmak isteyen bildiklerini paylaşır istemeyen paylaşmaz kimin ne kadar bilgisi var bilemezsiniz
  (#19) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 19.07.2008, 10:50

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: slaphot Mesajı Görüntüle
100.000 tane iyi bilgisayar bilen kişi lsaydı forumda kimse bir şey sormazdı bir süe nra nemini yitirirdi ste. yani ne kadar çok sorusu olan takıldığı yer olan üye varsa o kadar iyi

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

(#20) Eski

Varsayılan 19.07.2008, 10:58

arkadaşlar biliyorsunuz ki ulkemizde çok bilinçsiz insanlar var bilgisayarı olmıyanlar ayni bu bile büyük başarı ben daha dun uye oldum tavsiyeseyesinde ama şimdiden alıştım
Başlık kapatıldı

Başlık Araçları

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

43 gösterim, 8 yanıt

190 gösterim, 1 yanıt

29 gösterim, 6 yanıt

7 gösterim, 0 yanıt

57 gösterim, 4 yanıt

22 gösterim, 2 yanıt

53 gösterim, 2 yanıt

40 gösterim, 2 yanıt

103 gösterim, 6 yanıt

32 gösterim, 2 yanıt

2962 gösterim, 8 yanıt