Alıntı:
Orijinalini Gönderen: piRe_
ne bileyim celallendim birden. başıma ne gelirse hep bu huyum yüzünden geliyor. içimden ne geçerse dilim onu söyler. ya hadi buraya yazdın özelden niye sataşıyorsun be mübarek.
yerine göre susmak erdemse de, bir anlamda da kabullenmek gibi geliyor bana. askerde de denetlemeye gelen bölge komutanına (kulakları çınlasın  ) bir laf demiştim bir hafta diskoya yolladılar sonra. 
|
pire bekle biraz da ben konuşayım. hiç açıklama yapmama gerek olmasada bazı arkadaşlar kendilerini rahat hissetsin.
arkadaş özel mesajla tafra yaptığı için geçerli cevabı arkadaşada verdim. burayada yazayım.
ortalama 4-5 yıldır pcnet alırım. 12 dergiden 48 dergi eder. bunuda ortalama 3 ile çarparsak 190 cd eder. bir programı internetten indirmek yerinde cdden aradığım takdirde 190 cdnin üzerini okumak gerçekten zülum. bu yüzden çoğu zaman aynı programı internetten tekrar indiriyorum.
ayrıca bunun pcnet için çok zor olacağını düşünmüyorum. sonuç olarak aylık verdikleri programların listeleri ellerinde vardır gibime geliyor.
dergiye abone oldum, bütün sayıları aldım diye hava yapacak varsa istediği gibi havasını atabilir. beni hiç bağlamaz. hele hele olayı alıp beleşçi kıvamında yaklaşacaklarla hiç uğraşacak vaktim. yok.
olaya beleşe getirmek olarak baksaydım hiç uğraşıpta burada sorulara cevap vermezdim.
eğer bir işe yaramıyorsa hala vermeyebilirim.