PCnet
Geri Dön   PCnet > Dergilerimiz > PCnet
Bu Sayfayı Yenile pc net cd arşivi
Yanıtla

Başlık Araçları
  (#6) Eski
Uzaklaştırıldı

mourners Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2008
Yer: Iced Earth
Varsayılan 15.09.2008, 09:49

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
evde bir çok pcnet cd si var. ve genel olarak bu cdleri aradığım zaman bulamıyorum.
pc net bir arşiv yapsa sitesinde. ilgili programı yada türünü yazdığımızda bize eğer varsa hangi cd de olduğunu söylese. mesela messenger araçları desem. eylül 2007 diye cevap verse. cdler daha faydalı olmaz mı?
Alıntı:
Orijinalini Gönderen: ByEGT Mesajı Görüntüle
Böyle birşey yaparlarsa çok faydalı olur. CD'lerden bir program aramaya kalktığım zaman 15 dakikamı alıyor.

siz 15 dakka erken kazanıcaksınız diye pcnetten birisi (bkz.maxcoder ) günlerce tüm serileri toplucak yazcak ve huzura erceksiniz (dijital ortamda var olupta nete aktarım gibi bi durum varsa kolay olur eyw ) hem sizin icin hem benim için çokta güzel olur. not: biri fazla dergileri vermekten bahsetmiş talibim hemen
Alıntıyla Yanıtla
  (#7) Eski
Forum Gurusu

canosayan Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2006
Yer: ankara
Varsayılan 15.09.2008, 17:22

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: piRe_ Mesajı Görüntüle
ne bileyim celallendim birden. başıma ne gelirse hep bu huyum yüzünden geliyor. içimden ne geçerse dilim onu söyler. ya hadi buraya yazdın özelden niye sataşıyorsun be mübarek.
yerine göre susmak erdemse de, bir anlamda da kabullenmek gibi geliyor bana. askerde de denetlemeye gelen bölge komutanına (kulakları çınlasın ) bir laf demiştim bir hafta diskoya yolladılar sonra.
pire bekle biraz da ben konuşayım. hiç açıklama yapmama gerek olmasada bazı arkadaşlar kendilerini rahat hissetsin.
arkadaş özel mesajla tafra yaptığı için geçerli cevabı arkadaşada verdim. burayada yazayım.
ortalama 4-5 yıldır pcnet alırım. 12 dergiden 48 dergi eder. bunuda ortalama 3 ile çarparsak 190 cd eder. bir programı internetten indirmek yerinde cdden aradığım takdirde 190 cdnin üzerini okumak gerçekten zülum. bu yüzden çoğu zaman aynı programı internetten tekrar indiriyorum.

ayrıca bunun pcnet için çok zor olacağını düşünmüyorum. sonuç olarak aylık verdikleri programların listeleri ellerinde vardır gibime geliyor.

dergiye abone oldum, bütün sayıları aldım diye hava yapacak varsa istediği gibi havasını atabilir. beni hiç bağlamaz. hele hele olayı alıp beleşçi kıvamında yaklaşacaklarla hiç uğraşacak vaktim. yok.

olaya beleşe getirmek olarak baksaydım hiç uğraşıpta burada sorulara cevap vermezdim.

eğer bir işe yaramıyorsa hala vermeyebilirim.

http://canosayan.blogspot.com/ yenilendi: versiyon 2.0

dün gece sizi düşündüm
hemde yaftalayarak

pcnet forum için google arama motoru

Alıntıyla Yanıtla
  (#8) Eski

Katılım Tarihi: 2006
Varsayılan 25.09.2008, 13:23

Alıntı:
Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
pire bekle biraz da ben konuşayım. hiç açıklama yapmama gerek olmasada bazı arkadaşlar kendilerini rahat hissetsin.
arkadaş özel mesajla tafra yaptığı için geçerli cevabı arkadaşada verdim. burayada yazayım.
ortalama 4-5 yıldır pcnet alırım. 12 dergiden 48 dergi eder. bunuda ortalama 3 ile çarparsak 190 cd eder. bir programı internetten indirmek yerinde cdden aradığım takdirde 190 cdnin üzerini okumak gerçekten zülum. bu yüzden çoğu zaman aynı programı internetten tekrar indiriyorum.

ayrıca bunun pcnet için çok zor olacağını düşünmüyorum. sonuç olarak aylık verdikleri programların listeleri ellerinde vardır gibime geliyor.

dergiye abone oldum, bütün sayıları aldım diye hava yapacak varsa istediği gibi havasını atabilir. beni hiç bağlamaz. hele hele olayı alıp beleşçi kıvamında yaklaşacaklarla hiç uğraşacak vaktim. yok.

olaya beleşe getirmek olarak baksaydım hiç uğraşıpta burada sorulara cevap vermezdim.

eğer bir işe yaramıyorsa hala vermeyebilirim.

evet aynen size katılıyorum..1 dk önce wmware adlı programı denemek istedim visa altında sana l xp için. sitesini buldum bi baktım indirmek için dosya boyutu 533 mb ..ben 4gb kotalı kullanıcıyım kotanın bukadarı harcamam bana dokunur.pc net cdlerini bi arayım dedim ama arayamadım elimde bir sürü cd si var hangisine bakacam şaşırdım..
sizinde dediğiniz gibi bi program yazılsa böyle kendini netten güncelleyecek yada direk forum üzerinden arama yapabilsek çok ii olur..cdler içinden program aramak çok zor oluyo benim için.
Alıntıyla Yanıtla
  (#9) Eski

Katılım Tarihi: 2008
Varsayılan 10.10.2008, 14:58

katılıyorum (yapın)
Alıntıyla Yanıtla
  (#10) Eski

onr21 Kullanıcısının Avatar'ı

Katılım Tarihi: 2007
Yer: türkiye/istanbul
Varsayılan 10.10.2008, 15:06

ah öle bişi olsa ne güzel olurdu
Alıntıyla Yanıtla
Yanıtla

Başlık Araçları

Benzer Başlıklar
Başlık Başlığı Açan Forum Yanıt Son Mesaj
Cd Arşivi quiz Yazılım 3 16.12.2006 02:41
asp ve .net arşivi 4DTurk ASP ve ASP.NET 0 23.04.2005 15:58
pc net cd arşivi teknikerali PCnet 6 04.03.2005 10:21
internet arşivi ozankaki İnternet, Ağ ve Güvenlik 2 05.12.2003 18:59
PCNet CD Arşivi essoloube PCnet 10 24.05.2003 06:52

vBulletin® Sürüm 3.7.3 ile güçlendirilmiştir
Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.2.0
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
© Doğan Burda Dergi Yayıncılık ve Pazarlama A.Ş. Hürriyet Medya Towers 34212 Güneşli - İstanbul

PCnet'ten Kıvanç Tanrıkulu ile Erdal Kaplanseren, internet yasaklarını eshefle kınıyor ve yarım saatte web sitesi kurmanın inceliklerini anlatıyor.

DanDun'un bu bölümünde PCnet Yazılım Editörü Daron, yazılımcılar için sertifika programları hakkında bilgi veriyor.

En Son Mesajlar

131 gösterim, 2 yanıt

44 gösterim, 4 yanıt

21 gösterim, 2 yanıt

19 gösterim, 2 yanıt

333 gösterim, 3 yanıt

443 gösterim, 23 yanıt

102 gösterim, 6 yanıt

21 gösterim, 2 yanıt

45 gösterim, 4 yanıt

810 gösterim, 13 yanıt

3 gösterim, 0 yanıt