|

25.09.2008, 22:48
Başta herkes ne yapması gerektiğinin bilincinde olmalı.
Bir üye forumu terketmiş ise bu onun kişisel tercihidir büyük bir paylaşım ve sosyal bir ağın üyeleri olarak kimse kimsenin boynuna sarılıp aman nolur gitme gel diyeceği düşünülemez.(arkadaşlık ve dostluklar kişiler arasında kurulabilir)
Biz yönetim olarak elimizden geldiğince forumun seviyesini korumaya çalışıyoruz bunu uyarı raporlarınızın değerlendirilmesini takip ederek anlayabilirsiniz...Bir yöneticinin görevi sorunlara yardımcı olmanın ötesinde forum seviyesini korumayı sağlamaktır.(Bazı arkadaşlar bunları ayırt edemediğinden açıklama gereği duydum.)
Yönetim iş yapmıyor diyerek bi yere varılacağını sanmıyorum.Yıkıcı olmak basittir. Önemli olan mantıklı düşünebilmek yapıcı eleştiri yapabilmektir.Tabiki herkesin bu niteliklere sahip olması beklenemez. O zaman bunu yapabileceklere bırakıp susmak en iyisi olacaktır.
Türkçesi dururken özenti ingilizceden devşirme kelimeleri kullanmayalım
Legal,İllegal yerine; "yasal","yasal olmayan/yasadışı" kelimlerini kullanarak dilimizin temiz kalmasına yardım edelim...
Bilgi ve yorum içermeyen, teşekkür amaçlı iletiler silinmektedir...
En son turkceye_evet tarafından düzenlenmiştir : 25.09.2008 22:58.
|