PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

Anket Sonuçlarını Göster: PCnet Şubat sayısını nasıl buldunuz?

Oy Kullananlar
29. Bu ankette oy kullanamazsınız
  • Eskisine göre daha iyi

12 41,38%
  • Her zamanki gibi

7 24,14%
  • Pek başarılı bulmadım

6 20,69%
  • Hiç beğenmedim

4 13,79%
+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
22 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Thumbs up PCnet Mart 2009 sayısı

Merhaba sevgili PCnet.com.tr Forum üyeleri;

Sizlere önceki aylarda verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz. Dergimizde yardımcı konuların sayısını artırdık. Mart sayısıyla birlikte Atölye bölümümüz 12 sayfaya ulaştı. Önümüzdeki ay Donanım Atölyesi'ni de ekleyeceğiz. Bu ay 10 eğitim videosuyla DVD'mizi şenlendirdik.
    Dergimizin tüm 2008 sayılarını DVD'mizde bulacaksınız. Eminim pek çoğunuz için önemli bir rahatlık getirecek bu.
    Kapak konumuzda iddialıyız. Sizler için sıfırdan bilgisayar topladık. Donanım Editörümüz Pamir kamera karşısında bunu yaptı. DVD'de bu kılavuzun videosunu göreceksiniz.
    DVD'mizde çok eğlenceli ve işe yarayan pek çok materyal bulacaksınız. Mart sayımızı kaçırmayın derim.

Nisan sayımızın hazırlıklarına da başladık. Hediyelerimizi daha da artırıyoruz. Kesinleştiği için söylemekte bir mahsur görmüyorum. Nisan sayımızda dergimizin DVD'sinin yanında, kendi orijinal kutusu içinde sizlere Verbatim marka 8 GB çift katmanlı yazdırılabilir DVD vereceğiz. Elbette bu sadece bir tanesi... Daha pek çok sürprizimiz olacak.

Mart sayımıza ilişkin görüşlerinizi ve sonraki sayılar için önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın. Değerli görüşlerinizi bekliyoruz. Elbette dergiyi satın alıp inceledikten sonra eleştirmenizi tercih ederiz. Dergiyi ve hediyelerimizi hiç görmeden yorum yapan arkadaşlarımız bizi bazen üzüyor. Çünkü bu zor döneme rağmen sizlere kaliteli içerik ve işe yarayan promosyonlar sunmaya gayret ediyoruz. Desteğinizi bizden esirgemeyin. En büyük destek de derginize sahip çıkmak ve onu satın almak olacaktır.
    Sevgilerimle...

Erdal Kaplanseren
    Yazı İşleri Müdürü
    PCnet
    En son Kaplanseren tarafından düzenlenmiştir: 27.02.2009 23:31

2008 sayılarının DVD de olması gerçekten harika, tebrikler ve teşekkürler... Kaçırılmaması gereken bir sayı... Abonelere daha erken gelmesi ümidiyle
    Google Araba Motoru

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    Ceyhan

Evet DVD de olması harika

2008 dergilerinin DVD'de olmasına sevindim. Bir yandan eski dergileri atayım veya başkasına vereyim yer açılsın diyorum. Bir yandan kıyamıyorum, ayrıca çoğunun içinde faydalı bilgiler var. Şimdi için rahat
    Eski senelerin dergileri de verilse iyi olur diye düşünüyorum. Hem nostalji olur, hem de daha çok yer açılır. Yoksa daha önce vermişmiydiniz Bir daha bakayım eski sayılara.

Film verilmesi iptal oldu sanırım. Verileceğini duymuştum birkaç hafta önce. Birkaç film adı da tavsiye etmiştim.

400$ altı robotlar yazısı güzel olmuş. Bu kadar ucuzladıklarını bilmiyordum.

Reklam sayfalarında hep teknoloji reklamları görmeye alışığız. Parti reklamını görünce şaşırdım. Üstelik ayrıntılı şekilde.

Dergiyi genel olarak çok başarılı buldum. Yeni süprizlerle daha da iyi olur. Emeği geçenlere teşekkürler.

Bir An CD'yi Göremeyince Dedim Haydaa CD Eksik ! Ama Zaten CDsizmiş İyi Gidiyorsunuz PCNet Kolay Gelsin !

Dergilerin Bulunması İyi Ama Nasılsa Tüm Sayılarınızın %90'ı Bende Var !
    En son aYYaS tarafından düzenlenmiştir: 16.03.2009 00:47

Benzer Başlıklar

1. PCnet Şubat 2009 sayısı gümbür gümbür
    Kaplanseren tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 32
    Son Mesaj: 04.03.2009, 20:11
  2. mart 2008 sayısı
    MacLeon tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 11.04.2008, 19:52
  3. PCnet Mart 2008'de Coşturdu!
    bilgehankalkan tarafından PCnet forumunda