PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
24 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Thumbs up PCnet Haziran 2009 sayısı (2 DVD HEDİYELİ!)

PCnet dergimizin Haziran sayısını bitirdik ve baskıya yolladık. Bir aksilik olmazsa bu ay 26’sı gibi piyasada olacak dergimiz. (Kapak zemini ekstra renk [fosforlu, kımıl kımıl] olduğu için resim dosyasında böyle görünüyor. Böyle soluk görünmeyeceğine emin olabilirsiniz, capcanlı bir yeşil olacak.

Bu ay 2 DVD hediye ediyoruz. 40 TL değerinde 18 saatlik PHP eğitimi PCnet DVD’sinde. Ayrıca Tam sürüm oyun olarak Trackmania Nations dikkat çekiyor. 2. DVD’miz ise Ubuntu 9.04! Bu değerli işletim sistemini DVD sürümüyle sizlere sunuyoruz.

Yeni sayı sayfa sayısı olarak eskilere göre daha az olsa da, içerik çeşitliliği açısından oldukça zengin. Blog Ödülleri’ne bir sayfa ayırdık. Ayrıca okur sitelerinin yanı sıra, bir sayfa da okur blogları tanıtımımız var.
    Kapakta yazılanların yanı sıra, bence dikkat çekici konular şunlar: En iyi çokluortam oynatıcılar, dosya dönüştürme ve kaydetme araçları/ipuçları, her şeyiyle VoIP, fantastik tasarımlı ürünler dosyası… Ayrıca Panda Cloud Antivirus tanıtımı ile onlarda farklı ürünün inceleme ve haber yazısı yer alıyor.

Çok sorulan bir sorunun da cevabını burada vereyim. DVD'mizi basım için erken gönderiyoruz. Biz karar aşamasındayken ASP ve PHP ankette başabaş gidiyordu. Bize gelen e-postalardan ve yazılan yorumlardan, PHP'nin ağır bastığı kanaatine vardık ve Haziran sayımızda PHP vermeye karar verdik. Önümüzdeki aylarda yine çok güzel eğitimlerimiz olacak.

Not: Kapak, DVD'ler ve yazılımlara ait görselleri, içindekiler listesiyle birlikte yarın siteye ekleyeceğiz. Ben yine de aşağıdaki linkleri yazıyorum. Bu linklerde dergimizin kapağı ve DVD'lerin görüntüleri bulunuyor.

En son Kaplanseren tarafından düzenlenmiştir: 26.05.2009 23:40

Katılım Tarihi
    2009
    Yer
    27°59'20"N-86°55'35"E

ilk yorumu ben yazayım bari herzman ki gibi dört gözle bekliyoruz emeği geçen herkese sonsuz tşkkrler...

Varsayılan eğitim seti

php eğitim seti hangi firma hazırlıyor?

Bu Ubuntu 9,04'ün DVD sürümünün CD'sininkinden ne gibi farkları var?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    İZMİR

Lightbulb

Alıntı Orijinalini Gönderen: freakazoid Mesajı Görüntüle
    Bu Ubuntu 9,04'ün DVD sürümünün CD'sininkinden ne gibi farkları var?
    aynıdır+ daha çok sürücü ...

Benzer Başlıklar

1. PCnet Nisan 2009 sayısı çıktı!
    lostknight tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 22
    Son Mesaj: 29.04.2009, 23:26
  2. PCnet Mart 2009 sayısı
    Kaplanseren tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 21
    Son Mesaj: 17.03.2009, 17:35
  3. PCnet Şubat 2009 sayısı gümbür gümbür
    Kaplanseren tarafından PCnet forumunda