PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 9 / 21 İlkİlk ... 567891011121319 ... SonSon
102 sonuçtan 41 - 45 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: canosayan Mesajı Görüntüle
    hiç uyarı almadım.
    ama bu konunun açılmasında da mana görmedim.
    Yanlış bir uyarı alınca yeri göğü inletmek istemiş arkadaş. Onu da başarmış. Moderatörleri bu foruma rastgele yerleştirmediklerine göre arada bir yanlış anlaşılma var. Böyle gürültü çıkarmak yerine iş sessizce tatlıya bağlanabilirdi.
    Ayrıca, uyarılara nereden bakıyoruz? : )

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2007

Özel mesaj olarak gelir. :mrgreen:

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Çatalca/İstanbul

Alıntı Orijinalini Gönderen: freakazoid Mesajı Görüntüle
    Yanlış bir uyarı alınca yeri göğü inletmek istemiş arkadaş. Onu da başarmış. Moderatörleri bu foruma rastgele yerleştirmediklerine göre arada bir yanlış anlaşılma var. Böyle gürültü çıkarmak yerine iş sessizce tatlıya bağlanabilirdi.
    Profilinde ihlaller bölümünde görebilirsin çok güzel duruyor

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Cyber Gezeğeni

Alıntı Orijinalini Gönderen: freakazoid Mesajı Görüntüle
    Arkadaş bende forum kurallarına uymak istiyorum. Ve uydugum sürecede bana uyarı verilmesi haksızlık olur... Bende xxx birisi degilimki saçma sapan şeyler sorup durayım burada... eger gerçekten hackle alakalı bir bilgi arısaydım, eğer gerçekten hack işini kötü amaç güterek öğrenmeye çalışsaydım burada sormazdım... bir çok hack işiyle meşgul olan siteler var. onları karıştırırdım...
    _.•´¯`•._.•:[ JBSPIDER ]:•._.•´¯`•._

..:₪₪₪ zayıf türkçem için özür dilerim ₪₪₪:..

Katılım Tarihi
    2008
    Yer
    Cyber Gezeğeni

Bak şimdi anlatıyorum... benim asıl öğrenmek isteyerek açtıgım konu ne ile alakalıydı:

Sertifikalı hacker
    Inglizcesi CEH tir. Yani Certified Ethical Hacker olarak açılır. Çivi çiviyi söker gibisinden her bir firma eğer hackerlardan korunmak istiyorsa kesinlikle bu işte uzman birisini kendisinde bulundurması gerekir. Yani hackerların nerelerden saldıra bileceklerini çok iyi bilen ve bu konuda uzman olan...

Certified Ethical Hacker (CEH), bilişim suçları işleyen korsanların kullandıkları teknik ve yöntemleri bilen, korsanların eylemleri sıraında kullandıkları araçları ve yazılımları tanıyan, kısacası bilgisayar dünyasının kötü adamları ile aynı bilgi ve beceriye sahip, iyi niyetli güvenlik uzmanıdır.
    CEH Ya da uzun ismiyle Certified Ethical Hacker, hacking becerilerini, savunma amaçlı kullanarak görev yaptığı veya danışmanlığını yaptığı kurum / kuruluşların saldırıya uğramasını engellemeye veya saldırıları en az zararla bertaraf etmesini sağlamaya çalışır.
    Certified Ethical Hacker bu nedenle saldırganların kullandığı saldırı teknik ve yöntemlerini bilmekle kalmayıp bu saldırılara karşı nasıl önlem alınabileceğini, saldırılardan nasıl korunulabileceğini de bilmek zorundadır.
    CEH Eğitimi kişilerin saldırı yöntemlerini uygulamalı olarak gördükleri ve bu saldırı yöntemlerine karşı neler yapılabileceğini öğrendikleri uygulamalı bir eğitimdir.
    Eğitimin temel felsefesi “İyiler de en az kötüler kadar kötü bilgiye sahip olmalıdır” şeklinde özetlenebilir. CEH eğitiminde amaç korsanların kötü amaçlı kullandıkları bilgiye sahip olarak uygun bir savunma yöntemi seçilmesini sağlamaktır. Edindikleri tehlikeli bilgileri savunma amaçlı kullanan güvenlik uzmanları White Hat Ya da dilimizdeki karşılığı ile Beyaz Şapka olarak adlandırılırlar.
    CEH sertifikası bireyin saldırı teknikleri ve yöntemlerini bilen, aynı zamanda bu saldırılara karşı önlem alabilecek yetkinlikte bir güvenlik uzmanı olduğunu kanıtlayan uluslar arası geçerliliğe sahip bir sertifikadır.

Boyle bir online kurs ariyan arkadaşa nasıl uyarı verilirki?????
    _.•´¯`•._.•:[ JBSPIDER ]:•._.•´¯`•._

..:₪₪₪ zayıf türkçem için özür dilerim ₪₪₪:..

Benzer Başlıklar

1. Win Xp Pro Sp3 - Genel Sorun..!!!
    ExaltedPharaoh tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 04.11.2008, 18:12
  2. C genel sorular_soru 1
    allturnam38 tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 13.09.2007, 18:09
  3. c++ genel bilgi
    osmanguder tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 14