+ Başlığa Yanıt Yaz
102 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Tepkim Isyanım Genel Moderatöre!
-
17.06.2009 15:21 #1
Tepkim Isyanım Genel Moderatöre!
Selamlar!
Aylar once bu forumda online hacker kurslarını aradığımı yazdım. Şimdide bunun için uyarı aldım. Uyarıyı gösteriyorum.
Tamam şimdi bu yazını neresinde korsan bir materiyal isteginin oldugunu şok bir halde çıkartamadım. Hem de ben HACKER olmak istiyorum demedim. Ben YEMINLI HACKER KURSU arıyorum dedim. Eger UYARI VERENLER ne okuduklarını bilmiyorlarsa TEPKIM VE ISYANIM onlaradır, şahsi ve kendi bilgi korumam için oldugunu gösterdim! Ve Ogrensınlerki Yeminli Hacker ne demek?!
Sayın JBSpider,
PCnet forumlarında bir uyarı aldınız.
Sebep: Korsan materyal bağlantısı verdiniz ya da talep ettiniz.
-------
-------
Bu uyarı 2 puan değerindedir ve zaman aşımına uğrayana kadar forumlara erişiminizi geçici olarak kısıtlayabilir.
Uyarı alan mesajınız:
http://www.pcnet.com.tr/forum/diger-...ml#post1297309
Alıntı:
Selam arkadaslar. ben bilgisayarimda ve kullandigim networkun sistem korumasi icin yeminli hacker kursu ariyorum, networkumu korumak ve şahsi korunmam için. acaba online kurs yokmudur?! turkiyede boyle kurslarin yillar once acildigini bir turk dostumdan duydumda. Acaba onlar online olarak kurs verirlermiki?! bilen arkadaslar varsa yazsalar.
En iyi dileklerimizle,
PCnet
SONSUZ TEŞEKKURLER!_.•´¯`•._.•:[ JBSPIDER ]:•._.•´¯`•._..:₪₪₪ zayıf türkçem için özür dilerim ₪₪₪:..
-
17.06.2009 15:40 #2Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- İstanbul-Beykoz
yeminlide olsa TC kanunlarına göre hackerlik bir suçtur herne sebeble olup olmadığının hiç önemi yok bunun için uyarı aldınız Çünkü Kendinizi korumak için yapmış olsanız bile bunu kötüye kulanmayacağınızı kim nerden bilecek ?
-
17.06.2009 15:49 #3
_.•´¯`•._.•:[ JBSPIDER ]:•._.•´¯`•._..:₪₪₪ zayıf türkçem için özür dilerim ₪₪₪:..
-
17.06.2009 15:50 #4edisonMisafir
Senin iş zor bide 600 mesajın var ama hackerde yasak
-
17.06.2009 16:16 #5Jade-xMisafir
İkide birde üyelere yapılan uyarılardan bende şikayetçiyim ilk önce bir mesajla uyarılabilir ama üye aynı davranışı yeniden yaparsa uyarı verilmelidir.
Benzer Başlıklar
-
Win Xp Pro Sp3 - Genel Sorun..!!!
ExaltedPharaoh tarafından Windows XP forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 04.11.2008, 19:12 -
C genel sorular_soru 1
allturnam38 tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 13.09.2007, 19:09 -
c++ genel bilgi
osmanguder tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 14Son Mesaj: 25.08.2004, 18:27

Alıntıyla Yanıtla

i3,i5 ve i7 işlemciler
Bugün, 02:52 / Donanım