PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 9 12345 ... SonSon
44 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Lightbulb PCnet dergisini bulamadığınız bölgeleri yazın, gönderimini sağlayalım!

Merhaba sevgili PCnet okuyucuları...

Dergimizin ay ortasından itibaren tükenmeye başlaması sebebiyle, bazı bölgelerde bulunamaması her ay karşılaştığımız bir sıkıntı. Bu konuda biz elimizden geldiğince dağıtım tarafında çalışma yaparak, derginin tükendiği bölgelere ek gönderim yapıyoruz.

Ancak bazı bölgelerde, ay başında da bazı okuyucularımızdan "PCnet'i bulamıyorum" mesajları geliyor. Bu konuda çalışma yapabilmemiz için, hangi bölgelerde dağıtım sorunu olduğunu bilmemiz gerekiyor.

Şayet PCnet bulma sorunu yaşıyorsanız, bu başlığın altına bulunduğunuz bölgenin adını, varsa bayi, kitapçı ve market ismiyle birlikte yazabilirsiniz. Biz derhal bölge ismini dağıtım birimine ileteceğiz ve dergi gönderimini sağlayacağız.
    İlginiz için teşekkürler...

merhabalar

ocak sayınızı almak için kırıkkale 2 migrosa 1 ocakta gittim ama mağaza açıldıktan yarım saat sonra ellerinde bir tane kaldığını söylediler o dergininde paketi açıktı sanırım içerisinde eksik vardı.bu daha öncede bir kaç kere denk geldi bana ya az sayıda gönderiliyor buraya o yüzden çabuk bitiyor yada talep fazla.ilgilenireniz sevinirim..

Bugün Samsun merkez ilkadım ilçesinde büyük mağazalardan Deniz Kültür Merkezi ve NT Mağazasında PCNet dersini bulamadım. Hala daha gelmedi mi yoksa geldi de erkenden tükendi mi anlamadım. Yardımcı olursanız sevirim. Teşekkürler...

Question

sayın pcnet yöneticisi bugün diyarbakır ofis nt mazasına gitim ve pcnet dergisi kalmamıştı bu defalarca başıma geldi delirecem artık ilgilenirseniz çok mutlu olacam.gönderdiğinizde bana cevap yazarsanız sevinirim.

İzmir Buca ilçe sınırları içerisindeki hiçbir gazete bayisinde derginizi bulamıyorum. Alışveriş merkezlerine yaptığınız stoktan biraz olsun ayırıp Buca'ya yollasanız çok seviniriz

Benzer Başlıklar

1. PcNet Dergisini Nerden alıcam ???
    koxper_erdo tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 10.05.2009, 22:17
  2. pcnet dergisini almanyada bulabilir miyim
    vorname tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 15.02.2005, 23:04