PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 6 12345 ... SonSon
29 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Thumbs up PCnet Şubat 2010: Kitap, DVD, Poster, Çıkartma ve Ad-Aware PRO Hediyeli!

Merhaba sevgili PCnet.com.tr ziyaretçileri...

Dergimizin Şubat sayısında yine birbirinden ilgi çekici içerikler ve hediyeler var. Kitaplığımızın bu ayki kitabını dizüstü bilgisayar satın alma püf noktalarına ayırdık. 8 farklı kategori altında, ideal dizüstü için dikkat etmeniz gerekenleri yazdık.

Türkiye pazarına yeni giriş yapan Ad-Avare’in PRO paketini bu ay sizlere 3 aylık sürüm şeklinde sunuyoruz. Bu özel sürümde, ücretli olarak sunulan paketteki tüm özellikler mevcut. Bilgisayarınızı optimize etmeye yarayan bir tam sürüm yazılım ile CD/DVD yazma işini kusursuz biçimde yerine getiren bir tam sürüm de DVD’mizde sizi bekliyor.

Bu ay sizlere kitap ve DVD içerikleri haricinde iki hoş hediyemiz daha var. PES 2010 ve GTA IV’ün büyük boy posterlerini hazırladık. Büyük bir hevesle bizler de duvarlarımıza asacağız. Bununla da kalmadık, hoşunuza gideceğini düşündüğümüz, 14 çıkartmalık bir çalışma yaptık.

Dergiyi bugün aldım.Çıkartmalarçok hoşuma gitti Her hafta böyle verilirse çok güzel olur.

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Gerçekten çok iyi bir sayı olmuş bugün aldım inceledim çıkartmalar özellikle çok hoş.

Bende bugün aldım çıkartmalar falan güzelde posterin arkalı önlü olması biraz kötü olmuş...

bu sayı çok iyiye benziyor teşekkürler

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 26
    Son Mesaj: 28.01.2010, 18:59
  2. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 22.12.2009, 23:22
  3. pcnet şubat sayısı
    blckrm tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.02.2007, 22:59
  4. Pcnet poster versin
    padiSah08 tarafından PCnet forumunda