PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 23 İlkİlk 1234567814 ... SonSon
115 sonuçtan 16 - 20 arası sonuçlar

Bu ayki sayıyı çok begendim posterler ve çıkartmalar harikaydı bunlar yeniden tekrarlanırsa çok sevinirim tüm pcnet ekibine yeniden teşekkürler
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Ben de PCnet'i takip eden biri ve bir GTA hayranı olarak özellikle GTA IV posteri için bu ay dergiyi aldım.

Gelecek ay The Ballad of Gay Tony, The Lost and Damned ya da Episodes From Liberty City posterlerinden birisini verirseniz minnettar kalırım.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Prisonero Mesajı Görüntüle
    Ben de PCnet'i takip eden biri ve bir GTA hayranı olarak özellikle GTA IV posteri için bu ay dergiyi aldım.

Gelecek ay The Ballad of Gay Tony, The Lost and Damned ya da Episodes From Liberty City posterlerinden birisini verirseniz minnettar kalırım.
    Aynen bencede 'Episodes From Liberty City' posteri olmalı .

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    kütahya_mersin

ben geçmiş sayılarını almak istiyorum nasıl geçmiş sayılarına ulaşabilirim?

Lord Of The Rings Middle Earth serilerinin posterleri dağıtılsa çok güzel olur.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 28
    Son Mesaj: 15.03.2010, 16:31
  2. Pcnet poster versin
    padiSah08 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 29.01.2007, 11:44
  3. PCnet'ten daha çok hediye bekliyoruz!
    samterk tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 18.01.2007, 19:56
  4. Pcnet'ten hediye (Bilmeyenlere!!!!)
    Sky-KHAN tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 36
    Son Mesaj: 24.02.2005, 21:59