PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 23 1234511 ... SonSon
115 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan PCnet'le hangi poster ve çıkartmaları hediye edelim?

Bu ay PCnet dergisiyle beraber tüm okurlarımıza hediye ettiğimiz poster ve çıkartmalar büyük ilgi görüyor. Okurlarımızın hoşuna giden bir şeyi hediye edebilmek bizim için sevindirici.

Bu ay dergimizle birlikte dev GTA IV ve PES 2010 posterleriyle 14 farklı çıkartmaya yer verdik. Bu hediyelerimizi zaman zaman tekrarlamak istiyoruz. PCnet'le birlikte görmek istediğiniz poster ve çıkartma önerilerinizi bizimle paylaşırsanız biz de hediyelerimizi belirlerken görüşlerinizden faydalanabiliriz.

Önerilerinizi bekliyoruz...
    PCnet editörü / webmaster'ı

Pcnet dergisinin düzenli bir okuyucusuyum.Bu ay da aldım ve dergi,posterler,dvd harika.Gelecek ay bence Assasin's Creed 2 posteri harika olur.

kardeş,abi veya her neyse posterler güzel tamam da ikiside arkalı önlü oluyor.bunları ayrı ayrı olsa aslında daha ii olur

Bunu sormanız çok hoşuma gitti.Her ay pcnet dergisini alıyorum.Bu ayki posterler ve çıkartmalar çok iyi oldu.

Bence çıkartma olarak photoshop cs4,wordpress logosu,blogger,rss logosu v.b verilebilir...
    En son cerb tarafından düzenlenmiştir: 05.02.2010 21:44

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

bende german truck simulatör cmr dirt2 gibi oyunların posterleri olabilir diye düşünüyorum
    ayrıca

bende net framework3.5 tr ve mesenger 9 türkçe proramlarını istiyorum internetten indiremem çünkü mikrosuftun sitesi yok nette bulduğum tüm linklerde mikrosoftun sitesinden verildiği için indiremiyorum

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 28
    Son Mesaj: 15.03.2010, 16:31
  2. Pcnet poster versin
    padiSah08 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 29.01.2007, 11:44
  3. PCnet'ten daha çok hediye bekliyoruz!
    samterk tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 20
    Son Mesaj: 18.01.2007, 19:56
  4. Pcnet'ten hediye (Bilmeyenlere!!!!)
    Sky-KHAN tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 36
    Son Mesaj: 24.02.2005, 21:59