PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 14 1234511 ... SonSon
70 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Smile PCnet Mart 2010: Kitap, 2 DVD, 1 Pardus CD'si, 4 Poster ve Photoshop Eğitimi Hediye!

Merhaba Sevgili PCnet okuyucuları...
    Dergimizin 150. sayısı nihayet huzurlarınızda. Bu sayımızın özel olması için çok çaba harcadık. Umarım beğenirsiniz.
    Dergimizin içeriği, özel ayna efektli kapağı ve bol hediyeleri hoşunuza gidecek diye düşünüyorum. Bu ay dergi önceki aylardan 48 sayfa daha kalın. İçerikleri de birbirinden renkli. bu sayıyı hem hediyeleri hem de içindekileriyle çok seveceksiniz!
    Dergimizin fiyatını uzun zamandır artırmıyorduk. Bu konuda inanın çok direndik. Sonuç olarak 50 kuruş gibi bir fiyat artırımına mecbur kaldık. :/
    Gelelim dergimizin hediyelerine:

Özel Photoshop Eğitim DVD'si: Bugünlerde Adobe Photoshop'un 20. yılı kutlanıyor. Biz de bu kutlamaya katılmak ve siz sevgili okuyucularımıza değerli bir hediye vermek için özel bir DVD hazırladık. 150. sayımızın en önemli parçalarından birini oluşturan özel Photoshop DVD'mizde çok kaliteli bir eğitim seti bulacaksınız. eğitim yazılımlarıyla meşhur Eurosoft tarafından hazırlanan bu güzel eğitim siz PCnet okuyucularına hediye. Bu video derslerle herkes Photoshop'ta istediğini yapabilecek!
    Adobe Illustrator eğitimi de bonus olarak DVD'mizde. Ayrıca Adobe'un 5 tasarım yazılımının deneme sürümlerini de DVD'de bulacaksınız.

PC ve Web İçin 333 Püf Noktası: Tüm bilgisayar kullanıcılarını yakından ilgilendiren çok değerli 333 ipucunu bu kitabımızla paylaşıyoruz. 96 sayfalık, sert kapaklı kitabımızdaki püf noktaları size hem bilgisayar hem de web konusunda daha fazla hakimiyet kazandıracak. Bilgisayarınızın yakınında bulundurmakta fayda göreceksiniz.

Pardus CD'si: Ülkemizin açık kaynak gururlarından biri olan Pardus işletim sistemini ayrı bir CD olarak Mart sayımızla hediye ediyoruz. Kurulan CD ile Pardus'u keşfetmek için önemli bir fırsat elde etmiş olacaksınız.

Posterler: İki ayrı poster çalışması ile toplamda 4 posteri bu sayımızda sizlere sunuyoruz. Posterlerden birinde oyun konseptini işledik. Diğer posterimiz ise Pardus CD'siyle birlikte iyi bir ikili oluşturacak cinsten... Bir yüzünde Pardus görseli, diğer yüzünde ise Pardus'u adım adım nasıl kuracağınızı anlatan bir grafik çalışması var.

PCnet DVD'si: Her ay verdiğimiz PCnet DVD'si bu ay da dolu dolu! 3 aylık Trend Micro antivirüs yazılımı, 30 adet Charlie Chaplin filmi, İddaa tahmin yazılımı ve daha pek çok yazılım DVD'mizde hediye. PCnet DVD'sinde oyun demolarını ve HD fragmanlar da yine dikkat çekiyor.

PCnet Mart sayısı, 150. sayı olduğu için, özel olarak 45.000 adet üretildi. Bu koleksiyon sayısını edinmek için acele etmenizde fayda var.
    En son Kaplanseren tarafından düzenlenmiştir: 28.02.2010 22:02

mbks
    Misafir

Çok güzel de sınırlı sayıda olması gerçekten üzdü beni bu bence kötü bir yaklaşım

Dergi Süper İçerik Tasarım DVD Vs... Bakımından Sadece Posterler Hatalı Ya 4 Tane Ayrı Olucaktı Yada O Oyun Resimleri Ayrı Arkalarında Pardusla İlgili Resimler Olcaktı Diye Düşünüyorum... Çıkartmaları Çok Bekledim Ama Olmadı 1 Daha ki Sayıda Çıkartma Koyarsınız Diye Düşünüyorum İnşallah Diyelim Emeği Geçen Tüm PCNet Ekibine Çok Teşekür Ederim... PCNet İçin 50 Kuruş Fazla Olsada Bişey Olmaz Yaptıklarınıza Değiyor Sonuçta... Ben Şu Photoshop ' u Öğrenmeyi Çok Öğrenmek İstemişimdir Sayenizde Photoshop ' uda Öğrenecez...

eski fiyatı 6.5 değilmiydi .ben bu ayki sayıyı da 6.50 a aldım
    daha kutusundan çıkarmamış , rafa koymamışlardı.

düzenleme: yıldırım merkez şaypa da bile sadece 4 tane vardı ve 2sinin cd kabı kırıktı.hakikatten azmış.pardus için teşekkürler.
    En son mert__ tarafından düzenlenmiştir: 28.02.2010 22:26

'<<Mert>>'ÒJ
    ┴┴┴QP????►ℂ✫◄
    sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹıq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ iʞuɐs

Elinize kolunuza sağlık çok güzel bir çalışma olmuş bu ayki sayıda emeği geçen herkese teşekkürler bu ay ki sayıda çok güzeldi.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Benzer Başlıklar

1. PCnet'le hangi poster ve çıkartmaları hediye edelim?
    MaXCoDeR tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 114
    Son Mesaj: 27.07.2010, 12:04
  2. Yanıt: 28
    Son Mesaj: 15.03.2010, 16:31
  3. PCNet MART Sayısı
    JustbeKinq tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 01.03.2010, 16:10
  4. Yanıt: 26
    Son Mesaj: 28.01.2010, 18:59
  5. Pcnet poster versin