PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
10 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Sadece bir önerri!

Bence mayıs sayısında güvgenlir bir anti virüs programı nhediye etsenız bızı yanı okurlarınzıı cok sevındırırsınız ve dergıde site tasarlama adlı konularada yer versenız bızı cok memnun ederısnız ...
    SAYGILARLA....

Antivirüs programı genellikle her ay veriliyor ama site tasarlama görsel eğitimi verseler iyi olur.Nisan ayında verdiler Programlama eğitimleri o çok güzeldi.
    Zorunluğu varlığın dışındaki varlıklar mümkün varlıklardır. Mümkün varlıklar, varlığını zorunlu varlığa borçludur. Zorunlu varlık, varlığını hiçbir şeye borçlu değildir. Onun gözle görülmemesi, yokluğunu veya zayıflığını göstermez. Nasıl yazın sıcağında çıplak gözle güneşe bakamayız. Bu, güneşin zayıflığından değil, gözümüzün zayıflığındandır. (Farabi'nin varlık felsefesi)

Alıntı Orijinalini Gönderen: bladeboy Mesajı Görüntüle
    Bence mayıs sayısında güvgenlir bir anti virüs programı nhediye etsenız bızı yanı okurlarınzıı cok sevındırırsınız ve dergıde site tasarlama adlı konularada yer versenız bızı cok memnun ederısnız ...
    SAYGILARLA....
    Arkadaşım bende Bursa'da oturuyorum PCNet dergisini alabilebileceğim bir yer söyleyebilirsen çok makbule geçer.
    Bir ara Pardus CD siveriyorlardı gerçi bende var ama ben Orijinal yani TÜBİTAK tarafında hazırlanmış bir CD istiyorum elimde orijinal Windows cd si yok bari Pardus olsun; bu arada Bende yeniden Pardus CD si vermelerini rica edeceğim dergi yöneticilerinden
    Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Alıntı Orijinalini Gönderen: Fatih_gs Mesajı Görüntüle
    Arkadaşım bende Bursa'da oturuyorum PCNet dergisini alabilebileceğim bir yer söyleyebilirsen çok makbule geçer.
    http://www.pcnet.com.tr/forum/pcnet/...e-satilir.html

Yine de bulamıyorsanız bulunduğunuz yeri ve bayileri yöneticilere bildirebilirsiniz.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Raplex Mesajı Görüntüle
    http://www.pcnet.com.tr/forum/pcnet/...e-satilir.html

Yine de bulamıyorsanız bulunduğunuz yeri ve bayileri yöneticilere bildirebilirsiniz.
    Teşekkür ederim ilginiz için
    Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

Benzer Başlıklar

1. Taşınabilir VB6 sadece 4,62 mb
    selim20422 tarafından Programlama Dilleri forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 23.04.2007, 19:44
  2. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.04.2006, 17:00