PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Pardus

Varsayılan Pardus

Pardus'un yaygınlaşması için bir bölüm açılamazmı? nedense bütün tanıtımlar ve ip uçları windows için Amerikanın kalkınmasının ülkemiz için ne faydası var. Lütfen Pardus için bir bölüm açarak sorunu olanlara yardım yapın aynı zamanda ülkemize hizmet edelim amerikaya değil. Pardus'u yüklediginizde hiç driver ve yardımcı yazılım yükleme sorununz olmuyor hepsi otomatik yükleniyor ayrıca anti virüs yazılımı yükleyerek sisteminizi yavaşlatmanızada gerek yok. En önemlisi tamamen ücretsiz yani kopya yazılım yükleyerek hırsızlık yapmayada gerek yok.

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

bencede önemli ama yapmazlar bunu yapmak işlerine gelmiyor çünkü bu sefer reklam gelirleri azalacak buda onlara maliyet getirecek

Moderatör
    Katılım Tarihi
    2004
    Yer
    Zagreb

Alıntı Orijinalini Gönderen: musgul Mesajı Görüntüle
    Pardus'un yaygınlaşması için bir bölüm açılamazmı? nedense bütün tanıtımlar ve ip uçları windows için Amerikanın kalkınmasının ülkemiz için ne faydası var.Lütfen Pardus için bir bölüm açarak sorunu olanlara yardım yapın aynı zamanda ülkemize hizmet edelim amerikaya değil.
    Ayrıca linux bölümü var pardus ve diğer dağıtımlar konusunda da yıllardır yardım yapılıyor.Yani pardus e yardım yapılmıyor demeniz garip olmuş.Kullanıcıların %90'ı windows kullanıcısı olduğu için o daha aktif oluyor doğal olarak.

Alıntı Orijinalini Gönderen: Husami Mesajı Görüntüle
    bencede önemli ama yapmazlar bunu yapmak işlerine gelmiyor çünkü bu sefer reklam gelirleri azalacak buda onlara maliyet getirecek
    Ekstra bölüm açmanın ne gibi bir reklam gelirinde azalma yapacağını anlamış değilim?Bu dedikleriniz PCnet için mi acaba?

Uzaklaştırıldı
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul-Beykoz

hayır pc net için değil genel olarak

sayın Raplex ben derğinin abonesiyim ve derğiyi her ay okuyorum benim sitemim 1 Yıl boyunca yayınladığınız derdileri şöyle bir inceleyin windiws için kaç sayfa ayırdınız Pardus için kaç sayfa ayırdınız bir bakın ondan sonra savunma yapın. Kullanıcıların %90 olması sizlerin politikalarını sayesinde olmuyormu? Tamam zamanın'da Pardus yoktu ama şimdi var ve ülkesini vatanın seven ve bu ülkenin ekmeği ile karnın doyuran çoluk çocuğunu besleyen herkesin amerikaya hizmet etmek yerine Pardus'u teşvik ederek Güzel ülkemize hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben kendi başıma şu ana kadar yaklaşık olarak 10 kişiyi windowsdan vazgeçirterek Pardus kullanmalarını sağladım ve çabamda windowsu ülkemizden kovana kadar devam edecektir.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 21
    Son Mesaj: 12.09.2009, 15:54
  2. pardus
    yokkinickimbeim tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 10.01.2009, 14:46
  3. xp ve pardus
    admanake tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.06.2008, 19:30
  4. xp pardus bileşiminde pardus yok