PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
5 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: İE(

Unhappy İE(

Arkadaşlar İE8 kullanıorum fakat geri butonunu kullanırken sorun yaşıorum önceden bi kez tıkladığımda geri dönerken şimdi iki üç kez tıklaynca dönüor nasıl düzeltebilirm format attım gene olmadı Lütfen yardım edn yha xS

Bu sorun değil İE'nin odunluğu sen en iyisi İE falan uğraşma nasıl kullanıyorsun anlamadım gerçekten çok yavaş ve kasıntı bir browser kendileri.Benim sana tavsiyem Mozilla Firefox kullan ve farkı gör hiç bir sorun çıkartmaz üstelikte çok hızlı ve yüzbinlerce eklenti ve temasıyla istediğin kadar özelleştir indirmek istersen Firefox imzamda mevcut...
    Onun dışında sana Google Chrome kullanmanı önerebilirim bazen Firefox'tan çok daha iyi sonuçlar veriyor...
    Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

yanlız ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım geçenlerde bir trojan yaptıktan sonra böyle oldu veyatta google chromeden çakışmış olabilir ..

Alıntı Orijinalini Gönderen: asus_ahmet Mesajı Görüntüle
    yanlız ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım geçenlerde bir trojan yaptıktan sonra böyle oldu veyatta google chromeden çakışmış olabilir ..
    Dediğnizi tam olrak anlayamadım fakat şöyle söyleyebilirim Combofix ile taratın birde Advanced SystemCare ile genel bir bakım yapın virüsler falan silinsin...
    Google Chrome hakkında dediğnizi anlamadım fakat Chrome bir tarayıcıdır eğer kulanıyorsanız herhangibi siteden diğer tarayıılarla nasıl bulaşıyorsa öyle bulaşmış olabilir...
    Mozilla Firefox 6.0.1
    En iyi Ağ Tarayıcı
    PARDUS 2011
    Kurulan&Çalışan DVD 32+64 bit

yeni format attım zaten explorer sistem den silecem başka taracıları kullanacam artık ..!