PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
11 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Far Cry Yükleme Sorunu

Bu ay verdiğiniz tam sürüm oyun (Far Cry) yüklenmiyor. ubi.com’a kayıt olun diyor. kayıt oluyorum şifremi giriyorum. oyunu oynamak için amerikada yaşıyor olmam gerekiyormuş. ben bu oyunu oynayamadıktan sonra tam sürüm oyun vermenin hikayesi ne? lütfen bu problemi çözün. ayrıca ben de tam sürüm oyunların bulunduğu cdyi cdroma okutamıyorum. bunları çözün lütfen. bu problemle ilgilenecek bir kimse yok mu ya? bu dergi bu kadar ilgisiz mi?

Kimse bir cevap yazmayacak mı buraya? Moderatör arkadaşlar ilgilenebilirler mi acaba?

bayide gazete alırken derginizin tam sürüm oyunlar dvd si ve far cry oyunun tam sürümünü verdiğini görünce hemen aldım. ama gel gör ki hepsi fos çıktı. far cray kurdum ama nafile oyun çalışmıyor usa da olmanız gerekiyr diyor. bu nasıl saçmalıksa. diğer oyun dvdsindeki işe yarar oyunların nerdeyse tamamı web üzerinde ağda oynanacak oyunlar. yani onları oynamak için de kırk takla atmanız gerekiyor ve ben birkaç takla sonuda denemekten vazgeçtim. açıkcası böyle olduğunu bilsem almazdım derginizi. param boşa gitti yani.

Konuyla ilgili bilgi almak için PCnet ekibine ulaşabilirsiniz.
    PCnet editörü / webmaster'ı

kaç saat tir uğraşıyorum hala yükleyemedim. tamm pcnet ekibine yönlendirin de. Bu genel bir sorun gördüğüm kadaryla genel bir çözüm önerisi sunulsa daha iyi olmaz mı ?

Benzer Başlıklar

1. Setup ya da Autorun Sorunu - Yükleme Sorunu
    uaMehmt tarafından Yazılım forumunda
    Yanıt: 9
    Son Mesaj: 04.08.2010, 10:31
  2. Windows Vista SP1 Yükleme Sorunu ve Ardından Açılma Sorunu
    powerofdreams tarafından Windows Vista forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 11.12.2008, 20:05
  3. Bu da Ön yükleme sorunu!..
    MaxiMadx tarafından Windows XP forumunda
    Yanıt: 11