PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 4 / 4 İlkİlk 1234
18 sonuçtan 16 - 18 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: AriSoft Mesajı Görüntüle
    Birkaç ay önce mi? Zaten dergi bu ay çıktı
    Dikkatiniz için çok teşekkür ederim.Başıma gelen benzer olay hangi dergiydi diye araştırma yapmama sebep oldunuz, çok sağolun.Baktım Chip dergisi Kasım 2010 sayısı.
    http://www.chip.com.tr/galeri/chip-k...1944_3.html#id
    Bakınız Dvd üzerinde Aynen şöyle yazıyor "sizi bilgisayar başına çivileyecek 25 oyun" o anda karar verip dergiyi almama sebep olan yanıltmaca.
    Bu seferde Pcnet'te bilmem kaç TAM SÜRÜM oyun yazısı, bence bu da bir satış hilesi.
    Neyse Sağlık Olsun Diyelim.

Arkadaşa Katılıyorum Dergilerde Oyun Benzeri Şeyler Öğreteceklerine Programlama Dergi Versinler O Konuyla İlgili Yazılımlar Verseler Ben Yemin Ediyorum Kaçırmadan Alırım..

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    İstanbul/Turkiye

bence bu forum iyi chip onlinede güzel diğer forumları bilmem eniisi bunlar hem bu saydıklarım teknojojiyle ilgileniyor oyuna çok önem verilmez burda ya senin bilgisayarından kaynaklı sorun sa araştırmadan üzerine yürme büyük günaha girer sin bi araştır hataları düzel o zaman da böyle olursa tmm ama sen araştırmadan gidiyorsun günaha giriyorsun oyüzden araştır yönticiye saygılarımı gönderiyorum çok güzel forum ayyas arkadaşada teşekkürlerimi sunuyorum iyi günler

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 4
    Son Mesaj: 06.08.2010, 13:26
  2. Moderatörler ve Eleştiri
    warrior tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 12
    Son Mesaj: 10.12.2008, 12:13
  3. PCnet eleştiri
    come_fly_with_me_m tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 15
    Son Mesaj: 17.01.2006, 00:24
  4. eleştiri, yorum ve site