+ Başlığa Yanıt Yaz
18 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Derginize bir eleştiri
-
15.02.2011 21:44 #1Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2011
Derginize bir eleştiri
Ben aslında bir OYUNGEZER ve LEVEL okuyucusuyum ama şubat ayı serinizi alıp bir deniyim dedim.Ama çok yazık oldu 7 tl ye nedeleri aşağıda
1-66 tam sürüm oyun dediniz demi
*66 tam sürüm oyunların %80 i 2d yani internetten bulabileceğimiz oyunlar 2d diyorum abidik gubidik cin ali oyunu bile var
*6 adet oyun saten online onların demoları olmaz bari 60 tam sürüm oyun 6 adet online oyun deseydiniz
*oyyunlarınbızın hepsini denedim ve
1-wolfteam eski sürüm
2-risk your life 2 eski client
3-the hunter çalışmıyor
4-FEAR combat eski client
5-Rakion eski sürüm
6-FarCry USA üyeliği istiyor siz madem böle bi sorun çıkcak gidin ABD de bir dergi açın
7-wild west online gun fighter bozuk client hatalı
Yani bence siz bu işi bırakın yani bu sorunlar sadece bende yok dergiyi alan 10 kişiden 8 inde bu sorunlar var keşke oyungezer alsaydım onlar 10 oyun veriyolar tamam ammma mmorpg veriyolar mmorpg verdik diyolar tam sürüm oyun diyolar en az 2 gb setubu olan oyun varya assasin creed i verdiler siz bunu biraz zor yaparsınız şiddetle eleştiriyorum derginizi ve sizin satışlarınızı düşürmek için kaç tane forum avrsa hepsine makale yazcam herkeze face twitter ne varsa her yere hatta youtubeye bile kendi videomu koycam uyarı mesajı gibi ne gerekiyor ise yapıcam sizin milleti dolandırmaya hakkınız yok.Son sözüm bu kadar isteyen bu çöp dergiyi alır isteyen almaz beni ilgilendirmez ama şunu sölüyom alınmaması için ne gerekiyorsa yapıcam!!!!!!!En son aYYaS tarafından düzenlenmiştir: 15.02.2011 21:46
-
15.02.2011 21:58 #2Yönetici
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- İstanbul
Dergimizle ilgili bir eleştiriniz varsa dinleyelim; çünkü biz tamamı Türkiye'de hazırlanan tek bilgisayar ve internet dergisini hazırlayan ekibiz ve okurlarımızdan gelen tüm eleştirileri dikkate almaya çalışıyoruz.
Bizim işimiz bilgisayar dergisi yapmak. Ekstra Oyun DVD'si derginin fiyatını artırmadan okurlarımıza ulaştırdığımız bir hediyedir, ama oyun konusu PCnet için öncelikli değildir. İlgi alanınız oyunlarsa, bizce bunu konu alan ve zaten takip ettiğiniz dergileri takip etmek etmeye devam edin, çünkü onlar da kendi alanlarında oldukça başarılılar.PCnet editörü / webmaster'ı
-
16.02.2011 09:46 #3
PCNET bilgisayar ve internet dergisi oyun dergisi değil ki... yinede çok iyi oyunlar vermiş...

resme dikkatli bakın...WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
-
16.02.2011 16:09 #4
Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır...
-
16.02.2011 16:09 #5Uzaklaştırıldı
- Katılım Tarihi
- 2011
hooop bi kere neden benim mesajımı değiştiriyo bu ayyaş denen adam he onu bi söleyin ne varda neyi değiştiriyo küfürmü ettim ben veeee dabbe oyunlara sen güzel diyorsan yani yuh ya sen 6 yaşıdna bir çocuksun yada bilgisayar kullanmayı bilmiyon far cry amı dion güzel die tmm o güzel ama us de olman lazım sonra o onlinei diyoın hepsi hatalı diğerleride saten hiç bi işe yaramaz 2d oyunlar o saydığım sorunsuzlar dışında setubu en fazla 150mb lik gördüm oda tm nations
En son aYYaS tarafından düzenlenmiştir: 16.02.2011 16:57
Benzer Başlıklar
-
Derginize 1 yıllık online abone oldum ama ilgilenen yok !
Mur4tc4n tarafından PCnet forumundaYanıt: 4Son Mesaj: 06.08.2010, 13:26 -
Moderatörler ve Eleştiri
warrior tarafından PCnet forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 10.12.2008, 12:13 -
PCnet eleştiri
come_fly_with_me_m tarafından PCnet forumundaYanıt: 15Son Mesaj: 17.01.2006, 00:24 -
eleştiri, yorum ve site
Kaiowas tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 21.12.2005, 13:03

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım