PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
7 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Question PcNet Şubat sayınızdaki oyunlar sayesinde sistemim çöktü !

İleri derecede bir bilgisayar kullancısı olmama rağmen şubat sayınızla verilen ve içinde 66 oyun olan dvd'nizdeki oyunlardan Trackmaniayı ve bunun yanında bir kaç tane de farklı oyunu kurdum daha doğrusu trackmaniayı kurmayı denedim olmadı neyse oyunları kurduktan sonra sistemi kapatıp açtıktan sonra açılamaz hale geldi, son geri yükleme noktası sayesinde geri dönmüş olmama rağmen, yine bu oyunları kuran başka bir arkadaşımın bilgisayarını geri yükleme noktası olmadığı için kurtaramadık ve format atmak zorunda kaldık, sistemlerimiz en son güncelleştirmeleri de içinde barındıran windows 7.

Bu konu hakkında sizden bilgi almak istiyoruz.

Ayrıca yine PcNet Şubat Dvdnizde yer alan FarCry adlı oyunu kurmak için kurulum aşamasında bizden bir siteye üyelik istiyor, siteye üye olduktan sonra yeniden kullanıcı ismi ve parolayla yükleme yapmak istememe rağmen yükleme o bölümden ileriye gidemiyor forumlarda YAPTIĞIM ARAŞTIRMALARDA BİZDEN amerika ipsi kullanarak oyunu yüklememiz gerektiği söyleniyor, bu nasıl bir sorumsuzluktur acaba bunun da cevabını istiyorum !

İyi Çalışmalar..

ben 5 aydır alıyorum hiçbir demoyu yükleyemedim sürekli rar sorunu veriyor

bu nasıl bir sistem verdiğiniz oyunun arkasında durun arkadaş oynayamayacaksam neden alayım ben o dergiyi pehh..

Bende de aynı sorun oldu Bu durumun düzeltilmesi için bir şeyler yapılabilir diye düşünüyorum.Türkiye'nin en çok takip edilen pc dergisi çok daha iyi hizmet verebilir.Yine de teşekkürler ne diyelim

Ha bu arada amerika ip si nasıl bulacağız?

Bende Far Cry dosyyası hatalı. RAR dosyasına işlem yapamıyorum. %18 de pc kitleniyor. 4gb ram core2Quad 3ghz işlemci var sistemde. ama işlemler aksıyor yüzde ilerlemediği gibi dosya arşivi bozuk uyarısı veriyor.
    Only I want you is respect me.

Lütfen başlıklarımı yanıtsız bırakmayın. Ben bildiklerimi paylaşmaktan çekinmiyorum. Nede olsa 97 den beri pcnet'leyim..

Benzer Başlıklar

1. Trojan taraması yaparken sistemim çöktü!!!
    ican tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 12.04.2007, 00:56
  2. pcnet şubat sayısı
    blckrm tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 19.02.2007, 21:59
  3. pcnet 2006 şubat cd'i
    genjurodo tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 10.02.2006, 22:59
  4. PCNet Şubat 2006 DVD'si