PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 5 12345 SonSon
23 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Exclamation pcnet cdsi çalışmıyor yardım lütfen

Diğer dvdleri çalıştırdığı halde sizin dergiden gelen cdlerin hiç biri bilgisayarımda çalışmıyor, cd sürücü okumaya çalışıyor fakat hiç bir şey olmuyor...cd hiç takılmamış gibi gözüküyor...

(önceden çalışıyordu ama format atıldıktan sonra çalışmamaya başladı lütfen yardım edin.)

son 1-2 aydır benimde başıma gelmekte benzer şeyler. dvdlerde üretim sırasında hata oluşabiliyor. dergi ekibine mesaj gönderip yeni medya talebinde bulunmanızda fayda var.
    Only I want you is respect me.

Lütfen başlıklarımı yanıtsız bırakmayın. Ben bildiklerimi paylaşmaktan çekinmiyorum. Nede olsa 97 den beri pcnet'leyim..

malesef aldıgım dergiden cıkan dvd bir kac dvdromda denememe ragmen calismadı. Pcnet yeni dvd gonderiyormu?

Katılım Tarihi
    2010
    Yer
    pcnet.com.tr/forum msi-crea

okurhizmetleri@doganburda.com.tr adresine e-posta atınca dvd'nin sağlamını kargo ile gönderiyorlar adres dvd kutusunda var bu yanlışsa.

pcnete mail attım durumu bildirdim, nursen hanım saolsun kargo ille dvd yi adresime yollladı. ancak dvdyi elime aldıgımda calismayacagını anladım. Cunku ilk aldıgım dvd den cok daha kotu durumdaydı. Nitekim pc ye taktıgımda calismadıgını gordum. Pcnet bu duruma bir onlem almalı dvd kutusundan bir an once dvd posetine gecmeliler.

Sonuc itibariyle sorunum cozulmedi, yine gonderseler yine sorun olacak eminim. Onun yerine bu problemi yasayanlar için dvd icerigini sunucuya yukleseler ve orada download yapsak cok daha yararlı olacak.

Benzer Başlıklar

1. pcnet temmuz ayı cdsi çalışmıyor
    emrem40 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 03.07.2006, 12:49
  2. PCNET Güvenlik Araçları CDsi
    miozkaptan tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 15.06.2005, 21:16
  3. pcnet cdsi gibi cd
    alexjoe_2003 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 1