PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 7 / 7 İlkİlk ... 34567
33 sonuçtan 31 - 33 arası sonuçlar

Alıntı Orijinalini Gönderen: teosfer Mesajı Görüntüle
    dergi içindeki kodu yazmama rağmen CDyi etkinleştiremedim iyi niyetli bir çalışma dergi de bu konunun olduğunu görüpde dergiyi alanlar için gerçketen de zulum oldu bende bu cdyi etkinleştiremedim ve sanırım aldığın son dergi oldu yani dergide yazan eEBr ile başlayan kod hiç bir işe yaramıyor ve bu durum oldukça sinir bozucu yani mayıs 2011 benim için oldukça önemli benim aldığın en son bilgisayar dergisi ve en önemlisi de pcnet hatta bu yüzden forumdaki üyeliğimide iptal etmeyi bile düşünüyorum çünkü bu durum aldığımızz dergilerdeki cdllerde yaşadığım bir türlü çalıştıramadğım ve hep sistemimin geri bir sistem olduğunu düşündüğüm ve kuramadğım bu yüzden çok da üzerinde durmadığım (ÇÜNKÜ DERGİYİ ALMA AMACIM PAHALI OLAN BİLGİYİ NİSBETEN UCUZA EDİNMEK ) demo oyun cdlerindeki soruna benzemiyor
    http://www.pcnet.com.tr/bize-ulasin/dogan-burda-okur-hizmetleri/ adresinden adını e-postanı ve mesajını yaz gönder en kısa sürede ilgileniyorlar.
    Benim dergideki kodumda yanlıştı Okur Hizmetlerine başvurdum.Çok geçmeden yeni kod geldi e-postama.

Merhabalar kayıt olurken iletişim sorunu yaşandı daha sorna tekrar deneyiniz diyor sürekli bir bilginiz var mı acaba veya ne yapmam gerekmektedir?

site,ye kayıt olur kenmı? sorun yasıyorsunuz?

Benzer Başlıklar

1. pcnet 2011 ocak sayısı
    ss4met tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 10
    Son Mesaj: 24.01.2011, 17:14
  2. Pc net mayıs sayısı çok güzel olacak
    stylerkan tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 02.05.2009, 12:35
  3. PcNet Mayıs 2008 sayısı çıktı mı?
    testereli tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 4