+ Başlığa Yanıt Yaz
7 sonuçtan 6 - 7 arası sonuçlar
Başlık: mayıs 2011 pcnet dergısı
-
02.06.2011 03:36 #6
oncelıkle ılgılendıgınız ıcın tesekkur edıyorum.nenharma arkadasım adobe flash cs5 aktıvasyaoın sıfresı dergının 2 sayfasında olup sayfanın basında dvd bu ay dıe baslayan yere bakarsan gorurusun.sımdı gelelım asıl sorunumuza cd 8 gb katmanlı oldugunu bılıyoruz.sımdı demıssın sende eğer sisteminiz düşük ise okuma hızı yavaş olabiliyor malum 8 gb kolay bir rakkam değil küçük görünebilir ama açılması bayağı bir vakit alabilir!! demıssın .bızde her aldıgımız dergının dvdlerıne gore bılgısayar da donanımsal veya yazılımsal destek yapamayız yanı dogal olarak bu sorunu sadece ben yasamıyorum.genelde sıkayet konusu olan bı olay bu.bız sıstem destekleme degılde sız bıraz ınsaflı olsanız daha ıyı olur kaanatımce .cunku mıllet dergıye gore bılgısayar alacak halı yok.sızde bıze bıraz yardımcı olmak adı altında madem bılgısayarınız gucu yetersız gıbı bır ıfade kullandın o zaman dergı yapımcılarında bu "DVD'LERI SIZDE 8 GB KATMANLI DEGILDE " 4'ER GB LIK DVD'LER HALINDE VERIN" miilet de rahat etsın ,sızde rahat edın .herkese tesekkurlerımı sunuyorum.eger kırıcı ve yanlıs bır ıfade kullandıysam affola.kolay gelsın.
En son bulenttuba tarafından düzenlenmiştir: 02.06.2011 03:43
"кєℓιмєℓєяιη gυ¢υηυ вιℓмιуσяѕαη ιηѕαηℓαяιη кυννєтιηι αѕℓα тαнмιη вιℓє є∂ємєzѕιη...!"
-
03.06.2011 10:39 #7Serblod Blog Yazarı
Benzer Başlıklar
-
Pcnet Mayıs 2011 sayısı... [ DVD SORUNU ]
HandyCapitaL tarafından PCnet forumundaYanıt: 32Son Mesaj: 18.12.2011, 12:47 -
Anneler Günü 8 mayıs 2011
lort_burak tarafından Hayat, Evren ve Her Şey forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 07.05.2011, 02:11 -
pcnet dergısı
sibera tarafından PCnet forumundaYanıt: 6Son Mesaj: 14.06.2006, 19:23 -
Aralık Ayı PCnet dergısı!
desbloq tarafından PCnet forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 18.01.2006, 17:40

Alıntıyla Yanıtla
ne yapabilirim?

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım