PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: pcnet dergi

Varsayılan pcnet dergi

dergideki oyunlar ve sözde tam sürüm programlar kullanıcı adı ve şifre istiyor. laf oyununamı geldik? ayrıca dergi hiç ilgi çekici değil :/

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

tam sürüm demek full ama ücretli sürüm demektir yani free türkçesi ile beleş değildir beta sürüm ve tam (full)sürüm arasındaki farklar betalardaki hataların(bug) giderilmiş olmasıdır ,insanlara tam sürüm fakat ücretli diye bir uyarı vermek gerekir en fazla zaten tam sürüm deyince benim aklıma beleş olmayan gelir eğer bilmiyorsanız en azından öğrenmiş olun !

dergiyi beğenip beğenmemek , alıp almamak sizin takdirinizdir ben genelde 2 dergi alırım biri chip diğeride tabi ki pcnet onun dışındakiler zaten ilgi alanımda da değil takdir sizin kimseyi ayıplama gibi bir lüksümüz yok isteyen alır istemeyen almaz .

not:
    ben dergi editörü falan değilim yanlış anlamayın yazdıklarımı ,
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

neyse en azından öğrenmiş oldum. zaten beğenmemem benim, doğal olarak , şahsi görüşümdü.bundan sonra ntv dergilerine takılırım artık

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Yaz derdini, yardım edeyim

Bir dergi içindekilerle dergidir. Hediyeleri öğrenmeye niyeti olmayanları da acaba biz öğrenmeye tevik eder miyiz? Tirajımız da artmış olur gibi bir amaçla koyulur. Sizi içindekilere bakın. boş verin hediyeleri. Yemişim hediyelerini. Bana bilgi gerek bilgi. En büyük hediye bilgi.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Yaz derdini, yardım edeyim

PCnet.com derginin sitesi çok geri kaldı ve forum da diğer forumlara kıyasla geri kaldı. Aklımda çok hüzel şeyler olsa da benim neyime. Forumda kim dinler beni?

Benzer Başlıklar

1. PcNet(bu ay ki dergi bug)
    XLeNoNz tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 18
    Son Mesaj: 05.08.2010, 13:02
  2. PCNet dergi konusu..
    zazay88 tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 15.02.2007, 23:49
  3. PCNet dergi dağıtımı
    tayfuncustan tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 0