+ Başlığa Yanıt Yaz
4 sonuçtan 1 - 4 arası sonuçlar
-
11.07.2011 14:46 #1
- Katılım Tarihi
- 2011
PCnet temmuz sayısı fotoğraf makinası testi ile ilgili bölüm!
Uzun süredir takip ettiğim derginizin bu ayki sayısını almam için dikkat çeken sebeplerden bir tanesi de DSLR makinea ile ilgili testin derginin içinde bulunmasıydı. Çünkü yeni bir DSLR makine almayı düşünüyorum. Ama ilgili bölümdeki A55'in editörün seçimi olmasına rağmen dergideki fiyat ile yakından alakası olmayan fiyatlarla karşılaştım internette. Açıkcası durumu belirten ve verilen fiyatın kaynağını öğrenmek için editöre bir mail attım. Ama kendisi mailime cevap vermedi.
Açıkcası böyle büyük bir dergide çalışan editörün yeni çıkmış bir test yazısında bu kadar bu denli bir hata yapması ve bunun birlikte de mailime cevap vermemesini kınıyorum açıkcası. Böyle güzel bir DSLR testindeki özellikle potansiyel tüketiciler için önemli olan fiyatlar konusundaki duyarsızlık umarım giderilir.
Forum yoluyla umarım yetkili kişiler de bu serzenişime cevap verebilirler!
-
11.07.2011 15:17 #2
bende yeni başlıyorum fotoğrafçılığa henüz bir DSLR alamadım
bu ara teorik bilgi ediniyorum...ayrıca biraz araştırdım SLT-A55 yerine nikon alsan daha iyi olmaz mı?
http://snapsort.com/compare <<<bu linkten ikisini kıyaslayabilirsinEn son C0MPUTER tarafından düzenlenmiştir: 11.07.2011 15:21
@gecegunduz1907 (twitter hesabım)
-
11.07.2011 15:39 #3
fiyatları baskı hatası değiştirmiş olabilir... web sitelerindede fiyatlar eski olabiliyor...
WINDOWS KULLANANLARA YARDIM ETMEM...INTEL KULLANANLARA YARDIM ETMEM...
-
11.07.2011 17:12 #4
- Katılım Tarihi
- 2011
@C0MPUTER benim için önemli olan hangisinin iyi olduğu değildi ki. Ben de zaten d3100 almayı planlıyorum burada önemli olan dergideki editörün yanlış fiyat belirtmesi.
@dabbe1 açıkcası mesajından pek birşey anlayamadım fiyatlar nasıl baskı hatasıyla ilişkilendirilebilir ki. Web sitelerinde de eski fiyatlar kaldıysa benim istediğim editörün ben şu kaynaktan aldım şu fiyat yazıyordu diye belirtmesi çok mu?
Ama buna cevap bile yazamıyorlar ya çok ilginç gerçekten.
Testlerin doğruluğuna olan inancım düşüyor gerçekten.
Benzer Başlıklar
-
Pcnet temmuz sayısı ?
wor_an tarafından PCnet forumundaYanıt: 5Son Mesaj: 10.09.2009, 21:21 -
Enixma Temmuz sayısı çıktı.
osifa tarafından Linux forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 30.06.2008, 20:55 -
PCnet Temmuz sayısı hakkında
SBTech tarafından PCnet forumundaYanıt: 34Son Mesaj: 08.08.2007, 23:07 -
pc net temmuz sayısı
baris_i tarafından Yazılım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 08.12.2006, 23:47 -
pcnet dergisi temmuz sayısı cd'si
health_water tarafından Yazılım forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 05.07.2006, 17:46