PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 2 12 SonSon
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Dergide Verilmesini Yararlı Bulduğum Eğitimler

Bütün PcNet Online üyelerine ve editörlerine merhaba. Günümüzde android ve air teknolojilerinin kullanımı büyük bir yer tuttuğu kadar önem de kazandı ve ayrıca ilgilenen sayısı gün geçtikçe hızla artıyor. Bu nedenle PcNet Online editörlerine bir okuyucu-takipçi olarak bundan sonraki aylarda bu eğitimlerin verilmesini hem kendim bir ilgilenen olarak hem de diğer arkadaşlarım için çok istiyorum. Kaynak olarak ta değerli Ersin Şengül hocamın çıkarmış olduğu Android ile Uygulama Geliştirme Eğitim DVD'sini ve Aobe AIR ile Uygulama Geliştirme Eğitim DVD'sini kullanılması harika olur. Piyasada bundan başka bu teknolojilerin eğitimini veren setler var mı bilmiyorum. Belki de vardır ama benim haberim yoktur. Varsa da o setlere kalite açısından ne derece güvenilir orası ayrı tartışılır. Lafı fazla uzatmaya gerek yok. Zaten Kasım veya Mayıs sayısını almışsanız eğitimdeki kaliteyi ve yalın anlatımı farketmişsinizdir. Yanlışsam lütfen düzeltin arkadaşlar. Olumlu-Olumsuz yorumlarınızı bekliyorum.

Evet Katılıyorum.Android ve air eğitimleri Ersin hocanın yalın anlatımıyla süper olur

Yorumun için teşekkür ederim arkadaşım. Saol.

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Güzel bir öneri. Android hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim, yararlı olur.

Yok mu yorum arkadaşlar.

Benzer Başlıklar

1. Yanıt: 15
    Son Mesaj: 25.05.2010, 20:19
  2. Yanıt: 0
    Son Mesaj: 24.03.2010, 12:50
  3. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 01.05.2009, 20:45
  4. bir sitede bulduğum videoyu foruma nasıl eklerim?
    lulu tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 24.05.2008, 11:50
  5. Yanıt: 1
    Son Mesaj: 28.04.2008, 14:37