PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 7 12345 ... SonSon
34 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Başlık: Moderatör Onayı?

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Question Moderatör Onayı?

Merhaba;

Foruma yeni kayıt oldum fakat bir şey dikkatmi çekti. Mesaj atarken ara - sıra ''moderatör onayından geçtikten sonra yayınlanacaktır'' diye bir mesaj çıkıyor. Fakat her yerde çıkmıyor bu mesaj. Ara sıra attığım anda moderatör onayı istemeden gidebiliyor. Fakat dikkat ettimde uzun bir mesaj yazdığımda bu yazı çıktı? Moderatör onayı olayını hiç sevmem? Neden böyle arada sırad açıkıyor bu yazı?

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

belli forum başlıklarında o onay gerekli olabiliyor ne bileyim kendi işlerine gelen siteleri yayınlama veya onun benzeri yerlerde oluyor hani sen bir site öneririsin site yönetimi veya modlar tersleşmiştir o sayfanın sahibi ile yayınlamaz ! gibi bir örnek ile açıklamak gerekirse ama onay gerektirmeyen yerler daha fazladır .
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Katılım Tarihi
    2011
    Yer
    Anadolu'dan...

Hım şimdi daha iyi anladım. Yalnız dün ''Oyunlar'' bölümünde bir adama oyun önerisi yapmak istemiştim ve yine o yazı çıkmıştı. O mesajımda yine uzn bir yazıydı. O yüzden uzun mesajlarda mı gerekiyor bu moderatör onayı diye sordum. Belki de henüz yeni bir üyeyim, yeni gelenlere önlem amaçlı böyle yapıyor olabilirler, bilemiyorum...

Yanıtın için teşekkürler, AmbaSSadoR.

Forum Gurusu
    Katılım Tarihi
    2005
    Yer
    _____İstanbul____

yok 2 kelimede yazsan aynısı oluyor merak etme ! C= birde belli bir mesaj saysı ile de alakalı olabilir forum moderatörleri daha iyi bilir aslında bu söylediğim genel modum detonator'ü kapsamıyor ama diğerlerinin başı ağrımadıkça veya yolu düşmedikçe uğramazlar !deto kardeşimde burada ise zaten cevap verecektir.
    1.AVİRA
    2.virüs belaları için
    3.Sanal sürücü
    4.termal macun
    5.Bilinmeyen aygıt için
    6.DRWEB CURE IT
    7.sistem raporlama
    sistem
    Intel Core 2 Quad Q6600 2400 MHz-Asus P5G41T-M LX-xigmatek red scorpion cpu fan soğutucu-MSI 6950 TWİNFROZR2 2GB 256 BİT GDDR5-Xigmatek 700 W psu-kingston ddr3 1333Mhz 8 gb ram-120+320 gb+1 Tb hdd-win7 ULTİMATE 64 bit

Aynı şey dün gece benim de başıma geldi. Hala açtığım başlık forumda görüntülenmedi.

Benzer Başlıklar

1. yönetici onayı iptal
    wanted_01 tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.03.2011, 20:00
  2. wireless modeme izinsi girişleri engelleme ve izin onayı verme! Acil Yardım
    DellInspiron tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 12.03.2011, 10:06
  3. Kepaze.Org Moderatör/Süper Moderatör'lerini Arıyor
    theiceprince tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 10.01.2009, 17:45
  4. sistem onayı
    rewanius tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 12.09.2006, 20:51
  5. Windows logo onayı ne kadar önemli?