+ Başlığa Yanıt Yaz
8 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Web Sayfam
-
13.09.2002 10:31 #1
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Bolu.gif
Web Sayfam
Benimde güzel bir sayfam var piri reis e başvurmuştum ancak bir yanıt gelmedi benim için bir bakarmısınız siteye
http://www.mikro.com.tr.tc
-
13.09.2002 10:46 #2Misafir
merhaba.
biraz kırıcı olabilrim ama...
siten bilindik amatör sitelerden.
menülere baktım hep aynı
muhtemelen sol meünün alttaki selectleri bile kopyala yapıştır yaptın.
biraz özgün olabilirsin.ama yavaş yavaş
ayrıca ben şunu anlamıyorum "kişisel" içerikli sitelere kim reklam verir.
lütfen biraz iyi düşünün reklam alanı diye birşeyin olmadığı site tanımıyorum ama kim ve ne olduğunuz bilmeden reklam istemeyin
-
13.09.2002 12:36 #3
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Istanbul.gif
Mikro
Merhaba Bende Düşüncelerimi Söylemek İstiyorum Sayfan İlk Bakışta Göze Hoş Geliyor Ama Eksikler Var Kırık Linklerin Çok ve Birsürü Reklam Penceresi Açılıyor ve Birde Sayfanda Hata Var Bence Sayfana Bir Sürü Link Koyup Sayfayı Karıştırmak Yerine Tekbir Konu Seçip Onun Üzerine sayfa Hazırlasan Daha iyi Olur Tabi Bunlar Benim Görüşlerim Başarılar.
-
13.09.2002 13:34 #4
- Katılım Tarihi
- 2002
- Yer
- Izmir.gif
Eleştiri
Merhaba ,
bende dier arkadaşlar gibi övceime eleştircem galiba
Sitene kimin reklam vermesini beklediini anlamadım bu bir
İkincisi tüm linklerin başka siteler üzerine hiç biri kendi siten üzerinde deil buda daha bi irençlik katmıj
Acaip derecede boş bi site bu üç
Okadar çok link warki sitede ,artık okumakdan iğreniosun bu dört
Alıntı javascriptler kymujsun scripti yapanların reklamları falan var kendin yapamadıın için heralde ki yapmamak ayıp deil ama en azından script üzerindeki şeyleri deiştir bari ki buda beş oluo
6. ve sonuncusuda sitenin gereksiz konular üzerine kurulu olduğu için kimsenin dikkatini çekmeyecek kadar basit olması dikkat çekici hiç bişey yok
Yahu millete siteni göstermeden önce geliştir dikkat çekici şeyler koy ve şu işi daha fazla ören yok ben örenmicem diosan kapa siteni ha örenirim diosan osmn daha güzelleştir şu siteyi de millete öle göster
Kusura bakma kızdım baya ama herkez site kurabileceğini düşünüo bu işin kolay olduunu sanıo ve hiç bişey okumadan hiç bişey bilmeden atlıo bu işe ve buda bizim gibi bu işle uraşanları tabiiki kızdırıo çünkü biz bu işe başlamadan önce her türlü bilgiyi okuduk yedik yuttuk her türlü siteyi gezdik milyonlarcxa fikir edindik oysa sen naabtın heç dedin bi siteye girdin baktın ahaha bende yaparımki dedin ve atladın bunu yapmayın nooluur ,bu iş düşünüldüğünden dahada zor bişeyler okuyup örenip öle atılın şu işe ...
-
15.09.2002 13:18 #5Misafir
Aman arkadaşlar yazıktır.. her webmaster ilk olarak amator bir site yaparak bu işlere başlar ve yaptığı bu amator siteyle aylarca uğraşır ne bulursa koyar adeta siteyi bir çöplüğe cevirir.. ancak bir site yapmıştır bunu gözünde öyle büyütür ki.. ve sizin eleştirilerinizde arkadaşımızın hevesini kıracak boyuta ulaşmış inanıyorumki 1 yıl sonra sitesini kendiside beğenmeyecek ve daha büyük işlere kalkışacak bende 2 yıl önce böyle bir site yaptım (www.neyinnesi.8m.com) ancak şuan bazı arkadaşlarla da ortak olarak büyük bir proje hazırlıyoruz(www.tr-port.com) sizde lütfen geleceğin webmasterlarını bu derece kırmayın..[/url]
Benzer Başlıklar
-
Ana Sayfam değişmiyor?
sir_danila tarafından Yazılım forumundaYanıt: 23Son Mesaj: 21.06.2010, 01:23 -
giriş sayfam
alizee tarafından Yazılım forumundaYanıt: 12Son Mesaj: 26.08.2006, 11:40 -
Başlangınç sayfam
henster tarafından Linux forumundaYanıt: 7Son Mesaj: 23.07.2006, 14:30 -
web tarayıcımdaki giriş sayfam
eskaeska tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 1Son Mesaj: 04.01.2006, 18:34 -
web sayfam hakkında yorum?
musti__ tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 21Son Mesaj: 15.05.2005, 21:53

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım