PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 9 / 9 İlkİlk ... 56789
44 sonuçtan 41 - 44 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Boğaziçi Üniversitesi

Varsayılan Anket

Ben hâlâ Linuxla ilgili anket yapılmasında ısrarcıyım. Sizce de ''Online bankacılık işlemi yapıyormusunuz?'' anketi yeterince uzun süredir durmuyor mu?

1)Şu anda ayrı bir Linux dergisi çıksa biz Linux severler için harika olur ama şunu kabul etmeliyiz ki biz sadece bir azınlığı oluşturuyoruz ve azınlıklar ticaret açısından elverişli değillerdir.Biz yine internette halletmeye çalışacağız sorunlarımızı ve de meraklarımızı.Ama şöyle PCNette Linux içeriğini artırsa hiç de fena olmaz yani...

2)Bu windowsun Linuxtan da daha hızlı ve güvenli olduğunu söyleyen arkadaş için birkaç soru...

Windows nerede hızlı?Arkadaşın sorduğu gibi açılışta ve kapanışta mı?
    Ayrıca ne kadar süre hızlı kalabiliyor.Benim bildiğim profesyonel Windows kullanıcıları bile 4-5 ay sonra yavaşlıktan dert yanıp genelde makineye format atıyorlar.Yani windowsta istikrar yok ...
    Linux ise bence son derece istikrarlı..
    Bir soru daha acaba Windows altındaki Mathematica gibi bir programda 1 saatte çalıştırdığın bir döngüyü hiç linux altında 3-5 dakikada çalıştırdın mı?

Güvenli olup olmadığına gelince. Amerikan Savunma Bakanlığı serverlarında Linuxa terfi etmiş !

Varsayılan iyi olur

daha önce de böyle bir konu açılmıştı linux dergisi çıksın diye ama kimse bi şey dememişti şimdi tekrar bir linux dergisi çıksın isteniyor yine editörlerden bir ses yok. anket yapılırsa isteyenlerin ne kadar çok olduğu görülecektir bence. şu ms linux geyiğine baktım da (yeni gördüm) baya hoştu. olsa nasıl olurdu acaba? linux ta başlat düğmesi???

Alıntı Orijinalini Gönderen: root1218
    Alıntı Orijinalini Gönderen: root1218
    MaXCoDeR
    Madem Türkiye'de pek rabet göreceğini sanmıyorsunuz
    o zaman cd'lerin içinde PDF formatıyla linux dergisi çıkarın
    Buda bir çözüm...
    Bencede çook iyi olur ve hiç linux kullanmayanlar bile linux ukullanmaya heves edeceklerdir.

Benzer Başlıklar

1. PCnet dergisi
    tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 23
    Son Mesaj: 13.06.2010, 11:57
  2. pcnet dergisi
    meslekelif tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 03.11.2006, 17:52
  3. Pcnet Dergisi....
    erdalesen tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 17
    Son Mesaj: 23.09.2006, 16:03
  4. pcnet dergisi
    kartaldi tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 30.04.2006, 18:18
  5. Bedava Linux Kitabi (18 Sayfa) + IBM Linux Dergisi.
    Linux34 tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 16.10.2003, 01:06