PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    Sakarya.gif

Varsayılan derginin sonundaki pcnet okulu

derginin sonundaki pcnet okulu bölümünü daha çok büyütseniz daha iyi olur diyorum.bana göre pcnet dergisinin en çok ilgi çeken bölümü pcnet okulu bölümüdür. :?: :? :arrow:

Varsayılan Re: derginin sonundaki pcnet okulu

Alıntı Orijinalini Gönderen: AK-74
    derginin sonundaki pcnet okulu bölümünü daha çok büyütseniz daha iyi olur diyorum.bana göre pcnet dergisinin en çok ilgi çeken bölümü pcnet okulu bölümüdür. :?: :? :arrow:
    editörler bu konuya umarım ilgi gösterirler bende sana katılıyorum insanlara bir şeyler öğretmek gerekli diye düşünüyorum..

PCnet okulu merak ediyorum hangi tarihte başlamış.Mesajın tarihine baktığımda Pzr Şub 09, 2003 tarihine kadar gidiyor.Bu tarihden önce başladığı kesin.Tam olarak PCnet okulu ne zaman başladı.Bunu merak ediyorum.
    Artık Chip e elvada dedim.(Sebebi ise oradaki forumdan kaynaklanan bir durumdu).Dergi olarak gözüme 2 dergi kestirdim biri pcnet diğeride byte.Byte almaya kara verdim.Ama daha sonradan pcnet te "Pcnet okul" bölümü olduğunu farkettim.Ocak sayısı bende (Bu arada dergi de güzel)Artık 2 dergiyide alacağım.(Pcnet, Byte)
    Ama benim bir ricam olacak.Acaba "pcnet okulu" bölümünün daha önceki sayılarını pdf şeklinde hazırlanıp cd lerde verilirse güzel olurdu.Çünkü bu bölüm benim ilgimi çekti

Bu konuda bilgi alabilecekmiyim acaba :?: Bu şekilde bir pdf hazırlanabilme gibi bir imkan bulunmakta mı :?: Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

msc nın sorusunun cevabını bende merak ettim.

Benzer Başlıklar

1. Joomla! Okulu
    Karaboga tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 11.04.2006, 12:17
  2. *PCNET* derginin ulaşma süresi
    sagoladimbeyinleri tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 13
    Son Mesaj: 07.07.2005, 20:14
  3. digital kalenin sonundaki şifre
    RcPaYaN tarafından Diğer uygulamalar forumunda
    Yanıt: 5