PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 1 / 4 1234 SonSon
16 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar

Varsayılan Teşekkürler PCNet

Açıkcası PCNet Forumlarını o kadar çok seviyorum ki bu forumlara karşı bağışıklık kazandım diyebilirim. İnsanı bir o kadar bağlıyor bu siteye. Öncelikle ben bu site, forumlar, dergi yöneticileri ve emeği geçipte bilmediğim, tanımadığım herkese böyle bir hizmeti sundukları için tüm arkadaşlar adına teşekkür ediyorum. Kolay değil yönetmek. Bizlerin bilmediği bir çok şeyi çözüme kavuşturuyorsunuz. En basitinden bir örnek vermek gerekir ise forumu lekelemek isteyen bir çok kullanıcı oluyor. Bunla ile başetmek kolay değil. Bin bir türlü insan var şu dünyada. Bu forumların en büyük faydası kendi açımdan söylüyorum samimi arkadaşlar, candan arkadaşlar ile tanışmak ve bilgi birikimlerimizi birbirimiz ile paylaşmak oldu, oluyorda. Düşünsenize bilg. v.s. hakkında bir sorununuz oluyor ve Yeni Başlık açarak bu sorununuz kısa sürde değerli arkadaşlarımız sayesinde kısa sürede çözüme kavuşuyor. Paylaşmanın en güzel yanı, bütün güzelliğide burada yatıyor işte.
    Bu yazıyı şuan Internete bağlı durumda değil iken NotePadden yazıyorum. Nete girince Copy Paste yapıp sizler ile bu içimden gelen düşünceleri paylaşmak istedim bir an için. Olumlu veya olumsuz karşılayabilirsiniz. Dedim ya bunlar benim kişisel düşüncelerim. Ve bir kez daha söylemek istiyorum; tüm emeği geçen arkadaşlara kendim ve bütün kullanıcılar adına teşekkür etmek istiyorum tekrar. Teşekkürler PCNet...

AyKuTix
    Misafir

Burada birilerine birşey öğretmek ve birilerinden birşey öğrenmek gerçekten güzel birşey. Ben şuan Bilgisayar öğrencisiyim. ve okulda günlük öğrendiğim şeyler. PCnet sayfasında öğrendiğim şeylerden daha az diyebilirim... Bende herkese Teşekkür ederim...

forum yöneticisi olarak ben de size teşekkür ediyorum forumlara gösterdiğiniz ilgi ve güzel mesajlarınız için
    PCnet editörü / webmaster'ı

Varsayılan TEŞEKKÜRLER?????

Hep kavga, gürültü, sorunlar olacak değil ya. Güzel olaylar da oluyor bu FORUM da.......

Evet Dracula,, güzel olaylar zaten bizi bu foruma bağlayan. Bence..

Benzer Başlıklar

1. Teşekkürler PCNet
    sezaikuyu tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 6
    Son Mesaj: 28.10.2006, 16:35
  2. Teşekkürler PCnet
    JaMaL tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 3
    Son Mesaj: 14.10.2006, 17:51
  3. PCnet.e teşekkürler ve tebrikler
    NoXyGeN tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 1