+ Başlığa Yanıt Yaz
12 sonuçtan 1 - 5 arası sonuçlar
Başlık: Okullara yardım projesi..
-
19.04.2003 02:02 #1
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul/Ankara
Okullara yardım projesi..
Başka bir forum altında daha önceden oluşturduğum bir projemden bahsetmiştim şimdi bu projemi nasıl geliştiririm kimler yardımcı olabilir
hangi kuruluş buna destek vermek ister .. pcnet ne yapabilir .. diye bu konuyu açmaya karar verdim..
Amaç : Bilgisayarı olmayan okullara hiç değilse bir tane bilgisayar ulaştırıp en azından öğretmenlerin internet gibi büyük bir bilgi kaynağı ile buluşmasını sağlamak ..
Yapılabilecekler : Gerek Yeni gerekse kullanılabilir durumdaki eski bilgisayar parçalarını artık okumadığınız bilgisayar kitaplarınızı dergilerinizi bir merkezde ( ki bu merkezin bilinen güvenilen bir kurum olması gerekli çünkü kimse bilmediği bir yere yeni bir parça veya çalışmakta olan eski bir parçasını yollamak istemez ) toplamak ve bunların amaca yönelik kullanımı için gönüllülerle birlikte çalışarak bilgisayarlar meydana getirmek.
Destek Vermek için yapılabilecekler : Kendi sitenize projenin bannerlarını
koyabilir, projede bilgisayarları bir araya getirmek için yardımcı olabilir
veya yeni fikirlerinizle projeme destek verebilirsiniz
Fikirlerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum..
-
19.04.2003 02:22 #2
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Ankara
haklısın
Anticor bu konuda çok haklısın.
güneydoğudaki hocalar kitap bulamıyor kendini geliştirmeye internete çok ihtiyacları var bence , ama büyük firmalarda bu projeye destek olmalı.
yani ben bireysel olarak,evde duran kullanmadıım parçaları yolamaya gönüllüyüm ama bir organizasyon olmalı.
Adı bilinen bi büyük şirket bunu üstlenmeli.Yani sadece fantazide kalırsa yazık olur.böyle güzel bi proje hayata geçtiği takdirde dahada güzelleşir bence.
-
21.04.2003 17:39 #3
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul/Ankara
Kimse ilgilenmediği ve cevap yazmadığı için çok teşekkürler(!)..eminim Aycell GPRS fiyatlarını düşürsün veya windows mu linux mu diye yazsam
herkes bu mesajla ilgilenirdi..??
-
21.04.2003 17:55 #4
- Katılım Tarihi
- 2002
Selamlar;
Neden olmasın fakat biraz geliştirilmesi gerekli diye düşünüyorum.
Mesela eski parçalarımız sadece onlara sorun yaratır. Yavaş bilgisayarlarımızla ne yapacaklar ki?
-
21.04.2003 18:33 #5
- Katılım Tarihi
- 2003
- Yer
- Istanbul.gif
asp sonucta sende cok haklısın fakat mesala benim durumum pek müsait deil yeni parcalar wermeye qönül isterdiki bilqisayar toplayıp qönderelim ama ne yazıkki maddi imkansızlıklar bazen istanbuldaki insalardada oluyor.
anTicor düşüncen cok qüzeL.örneqin pC net buna dergisinde 1 sayfa bile ayırsa en azından ilgi ceker.benim elimdede bazı parcalar war yardımcı olabilirsen sewinirim.tabiki 3-4 kişiyle olcak şeyler deil.pC net in yardımları da eminimki fazlasıyla qönüllü toplamaya yardımcı olacaktır.. mutLu kaLın..
Benzer Başlıklar
-
3 Boyutlu TV projesi
typhoon tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 10.10.2006, 22:41 -
Reklam Projesi
trigger55 tarafından Web İnceleme forumundaYanıt: 10Son Mesaj: 04.08.2006, 15:56 -
Palladium projesi
sezaikuyu tarafından Donanım forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 09.08.2005, 07:20 -
Lazer Ağı Projesi
ozankaki tarafından Teknoloji forumundaYanıt: 0Son Mesaj: 08.06.2005, 19:24 -
c projesi?
doganeren tarafından Programlama Dilleri forumundaYanıt: 9Son Mesaj: 18.02.2005, 16:40

Alıntıyla Yanıtla

Ram Bus hızı hakkında Yardım lazım
Bugün, 03:22 / Donanım