PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 2 / 2 İlkİlk 12
9 sonuçtan 6 - 9 arası sonuçlar

Katılım Tarihi
    2002
    Yer
    Ankara.gif

Paketler tar.gz formatında olmalı. RPM olarak verilirse birçok linux sürümünün işine yaramaz. Kaldıki rpm kullanan linux sürümlerinde bile rpm paketlerini yüklemek diğer paketlere bağımlılıklar yüzünden bazen imkansız hale gelebiliyor. Aynı şeyler mdk, deb ve benzeri paket formatları için de geçerli. İnanın tar.gz (genellikle kaynak dosyaları) dosyalarını kurmak daha kolay. 3 satır komut yazacaksınız o kadar:
    ./configure
    make
    make install

Katılıyorum böyle bir toolkit tarzı bir sey harika olur fakat rpm leri gerçekten de desteklemiyorum ve yeni başlayan linuxçulara biraz cesaret diyorum deneyip elinizi kolunuzu bulaştırmaktan korkmayın ok ? kolay gelsin sevgiler

Varsayılan destekliyorum

Sandayı desktekliyorum ve heyecanla PCNet yönetiminin buna vereceği cevabı bekliyorum.
    Bir şeye daha katılıyorum, eğer böyle bir şey verilecekse kesinlikle kaynak kodlar olmalı.

PC net in bu konuda sesi soluğu çıkmıyor arkadaşlar. Bu ayki CD de de yok dediklerimiz. CD nin içinde Bir sürü gereksiz programlar var ve de ben sırf bu yüzden Bu ayki PCnet dergisini almadım. Sayfa başına bakıyorum ve CD lerin içeriğine Linux ile ilgili birşey göremeyince almıyorum o ay dergiyi Verdikleri Linux programına bakın Gelecek Linux için KDE3.0 nede büyük bir şeymiş, Linux a destek veriyorlar ya, Diğer derilere de Bakıyorum onlarda artık Linux a doğru yavaş yavaş yöneliyorlar. Bilgisayar Dünyasında birşeylerin değişme zamanı geldi de geçiyor bile.
    Bol Linux lu Günler

Benzer Başlıklar

1. pcnet kasım sayısı için linux dağıtımları önermek
    Neptunmavisi tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 8
    Son Mesaj: 21.10.2004, 20:26
  2. PCNET LINUX KOSESI INDEXI
    S_R_S tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 06.07.2004, 14:41
  3. Pcnet Linux
    kokoriko tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 7
    Son Mesaj: 04.06.2004, 22:09
  4. pcnet ayri bir linux dergisi çıkarabilirimi?
    linuxman tarafından PCnet forumunda
    Yanıt: 43
    Son Mesaj: 25.05.2003, 04:19
  5. pcnet cdsi linux!
    gej tarafından Linux forumunda
    Yanıt: 0
    Son Mesaj: 07.05.2003, 01:59