PCnet Online forumlarına katılmak için hesap açabilirsiniz.
  • Üye girişi:

PCnet Online forumlarına hoş geldiniz

+ Başlığa Yanıt Yaz
Sayfa 3 / 3 İlkİlk 123
15 sonuçtan 11 - 15 arası sonuçlar
    Genel Moderatör
    Katılım Tarihi
    2003
    Yer
    İstanbul

arkadaşlar bence de haklısınız siteye iki nickle üye olmak engellenmeli bence de ama nasıl?

Alıntı Orijinalini Gönderen: ss
    en basitiyle pcnetin 9423 üyesi var. amanunlrın sadece 423 tanesi aktif. kalan 9000 tanesi bi iki soruiçin yada sadece üye olmuş olmak için üye oluyor. ayrıca sadece sitelerini tanıtmak için üye olanlarıda azımsamamak lazım. iş böyle olunca pcnet denetlesin. mesela adam üye olalı 3-4 ay olmuş sadece 2 başlık açmış ve 4 cevap yazmış. hemen mailie uyarı göndersnler. kardeş siteye gelmiyon niye üy eoldun diye baktılar adamda tık yok. hemen silsinler. bence en sağlıklısı bu olur. hem kurununu yanında yaşta yanmmış olur.
    bence bu biraz saçma. yani pcnet editörleri bununla uğraşamazlar yakında 10000'i aşacak kullanıcı sayısı 10000 kullanıcının tamamıyla uğraşılır mı? herkesi teker teker denetleyip bi de mail yollıycaklar. ohoo , ölme eşeğim ölme. bence sisteme şöyle bir sistem kursunlar : aynı ip'yle (nasıl ki aynı mail adresiyle iki üyelik alınamıyo) iki üyelik alınamasın. sistemi bu şekilde çok kolayca ayarlayabilirler. kolay gelsin...

AyKuTix
    Misafir

Ben şimdi ben hem evden hemde int cafeden internete bağlanıyorum. MaFia diye bir arkadaşım buraya üye. Biz int cafeye gittiğimizde ikimiz birlikte bağlanamayacaksan pek iyi olmaz. bırakın bu üyeler uzayıp gitsin. orada 1 yazmış 10000 yazmış bir farkı yok biz işimize bakalım... boşverin takmayın kafanıza. bunlarla uğraşılmaz...

Varsayılan AYNI

Cevap verenler yine bizleriz. Bırakın soru yazsınlar biz cevap verelim. Efendilik bizde kalsın ama Dergi biraz daha fazla bu FORUM olayına el atsa. Dergi de daha fazla tanıtım olayına girse daha iyi olur düşünüyorum......

DRACULA demiş ki:

Cevap verenler yine bizleriz. Bırakın soru yazsınlar biz cevap verelim. Efendilik bizde kalsın ama Dergi biraz daha fazla bu FORUM olayına el atsa. Dergi de daha fazla tanıtım olayına girse daha iyi olur düşünüyorum......

DRACULA arkadaşımız haklı bende aynı fikirdeyim forum olayı daha kullanışlı olabilir yani chat benzeri birşeyde olabilir.

Alıntı Orijinalini Gönderen: eXiestenZ
    VALLA BUGMAN KARDES BUNUN BIRCOK SEBEBI OLABILIR BELKI SIFRELERINI UNUTMUSLARDIR BELKI KILLIK YAPIYORLARDIR BELKI BILMEDIKLERINDEN BELKI BILEREK CIFT YONLU OYNAMAK ICIN AMA BOYLE BIR SORUYU SORMANIN BEN SAHSEN MANTIGINI ANLAYAMADIM YANI BU NEDEN SENI BUKADAR ILGILENDIRIYOR BEN ISTERSEM 10 TANEDE ALIRIM BU YAPILANLAR SENIN ICIN ZARARLI OLMADIGI SURECE BASKICI VE SANSURCU BIR ZIHNIYETLE BUNUN AMACINI SORGULAMANIN BIR NEDENI OLMADIGINI DUSUNMEK ISTIYORUM.. YANI ASIL SENIN SU SORDUGUN SORU SORGULADIGIN OLAYIN GARIPLIGINI GECEN BIR SACMALIGA SAHIP ... SAYGILARIMLA...
    sen önce şu forum kurallarını bir idrak etsen de öyle cevap yazsan ne dersin ? Diğer forumlarda uyaran oldu + bende özel mesajda seni uyardım şu capslock konusunda.Lütfen uyarılara kulak as.Ayrıca görüşlerin için teşekkür ederim.

kolay gelsin.

Benzer Başlıklar

1. Gerçek Renk ve Gerçek Performans
    Aniki tarafından Donanım forumunda
    Yanıt: 1
    Son Mesaj: 18.12.2006, 11:52
  2. Gerçek Modifiye
    crazy_t87 tarafından Web İnceleme forumunda
    Yanıt: 4
    Son Mesaj: 27.06.2005, 19:05
  3. gerçek ip im hangisi
    Maxmero tarafından İnternet, Ağ ve Güvenlik forumunda